Assembleur printplaten met fijne vingers

Je vindt deze job in: Talent in techniek

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostkamp

Regime

Dag

Je hebt het fingerspitzengefühl om de solderen en monteren aan printplaten voor meestal scheeps-en luchtvaart in mooie daguren.

Wat ga je doen?

Je staat in voor de fijne montage en assemblage van printplaten. Dit houdt in dat je kan solderen, monteren en ook de bekabeling doet van elektronische apparatuur bestemd voor radar- en communicatiesystemen.

Waar ga je werken?

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogtechnologische printplaten en elektronische toepassingen.
Ze gaan voor een hoogstaande kwaliteit in stukwerk op maat van de klant.
Hier kan jij aan meewerken want je wordt volledig opgeleid! Niet twijfelen maar solliciteren op de 050 23 09 95.

Waarom is dit iets voor jou?

Jouw kwaliteiten zitten in je fijne vingers en zin voor nauwkeurigheid. Heb je reeds ervaring met basistechnieken zoals boren, draad trekken en schroeven? Dan is dit een pluspunt. Heb je nog geen ervaring? Geen enkel probleem, we leren je dit met plezier aan. We vragen wel een hoog concentratievermogen draagt verantwoordelijkheid aangezien het om belangrijk, secuur werk gaat.

Wat biedt jouw werkgever?

We bieden jou een voltijdse job aan in een aangename werkomgeving. Je wordt van A tot Z begeleidt om je volledig in ons product te kunnen inwerken en zo op lange termijn een leuke job te hebben!

Ref: 060072

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact