Azure Cloud Engineer

Je vindt deze job in: Infrastructuur Netwerk

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Met jouw expertise in Microsoft Azure en M365 ben je de persoon die onze infrastructuur enaar nieuwe hoogten tilt. Je brengt efficiëntie, schaalbaarheid en beveiliging naar onze systemen, en je maakt de weg vrij voor naadloze samenwerking en productiviteit met M365.

Wat ga je doen?

 • Als Azure Cloud Engineer krijg je de kans om deel te nemen aan boeiende projecten die gericht zijn op het onderhouden, verbeteren en moderniseren van onze bestaande IT-infrastructuur. Jouw rol is van vitaal belang in het verlenen van IT-ondersteuning aan ongeveer 380 eindgebruikers wereldwijd, waarbij je actief terugkerende problemen aanpakt.
 • We leggen de nadruk op een directe en efficiënte aanpak, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over een complex ticketingsysteem. Hier draait alles om het snel en effectief oplossen van uitdagingen.
 • Deze positie biedt jou de gelegenheid om diepgaande expertise op te bouwen in de nieuwste Microsoft-technologieën, met specifieke aandacht voor M365 en Azure.
 • Ons bedrijfsmanagement heeft een sterke overtuiging van digitalisering en investeert royaal in IT, waardoor je toegang hebt tot de middelen die nodig zijn om uit te blinken in deze cruciale rol.
 • Het is tijd om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen als Azure Cloud Engineer!

Waar ga je werken?

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat machines ontwerpt die afval omzetten in hernieuwbare energie en reeds toe is aan zijn 4de generatie. Met meer dan 100 jaar ervaring en kennis, verbindt men zich aan zijn eigen tradities en erfgoed.
Waarden inspireren mensen om dingen te doen die soms moeilijk zijn, om toezeggingen te doen die discipline vereisen, en om vast te houden aan plannen op de lange termijn.

AMBITIE, AUTHENTICITEIT en AFSTEMMING zijn dan ook de kernwaarden die dit bedrijf leiden.

Waarom is dit iets voor jou?

 • We zijn op zoek naar een individu met een bewezen track record in de ICT, iemand wiens expertise schittert op gebieden zoals Windows Server, Active Directory, netwerken, firewalls, Intune, Veeam en meer. Bij ons hechten we waarde aan vriendelijkheid, nuchterheid en uitstekende communicatieve vaardigheden in onze teamleden.
 • Als jij een passie hebt voor het gestructureerd aanpakken van IT-problemen met gezond verstand en efficiëntie, dan ben jij de persoon die we zoeken.
 • Het is cruciaal dat je je comfortabel voelt in een internationale omgeving, omdat je deel zult uitmaken van een team waarin Engels de voertaal is. We hechten veel waarde aan vloeiende communicatie in het Engels en moedigen een wereldwijde mindset aan.

Wat biedt jouw werkgever?

 • Je zult deel uitmaken van een dynamisch team van 6 vriendelijke collega's, waarvan 4 zich in België bevinden en 2 in Tsjechië werken. Je geniet van flexibele werktijden, met de mogelijkheid om tussen 7.30 uur en 9.30 uur te starten, en af en toe kun je zelfs vanuit huis werken, wat zorgt voor een uitstekende balans tussen werk en privé.
 • Als je interesse hebt, kun je vrijwillig deelnemen aan boeiende internationale IT-projecten, maar het is geen verplichting; de keuze ligt bij jou.
 • Wij streven naar een actieve en gezonde levensstijl. Bij ons vind je faciliteiten zoals een petanquebaan, padelterrein, pool- en kicker-tafels, en binnenkort zelfs ons eigen voetbalveld. Ook kun je ontspannen tijdens rustige wandelingen in onze prachtige boomgaard.
 • Bovendien organiseren we graag spannende fietstochten en avontuurlijke weekenden om ervoor te zorgen dat je zowel kunt ontspannen als jezelf kunt blijven uitdagen. Bij ons kun je volop genieten van sportieve activiteiten en echt "jeunen" als je een liefhebber bent van actie en avontuur!

Ref: 084783

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact