Back-end PHP Developer

Je vindt deze job in: Talent in ICT Software Ontwikkeling

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Gent

Regime

Dag

Ben jij op zoek naar een job waar je écht het verschil kunt maken?
Je beschikt uiteraard over technische kennis van PHP en een oplossingsgerichte persoonlijkheid.
Geef mensen de vrijheid om te spreken.

Wat ga je doen?

  • Als PHP-developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties.
  • Je helpt mee aan de integratie met andere software.
  • Je werkt voornamelijk individueel maar je kan ook rekenen op een ervaren team.
  • Je maakt gebruik van nieuwe technologieën.

Waar ga je werken?

Het bedrijf is een spin-off van de Universiteit Gent. In de jaren 80 vroegen de ouders van Marleen (20 jaar, kon niet spreken) om een spraakcomputer- of systeem te ontwikkelen. De mensen van het spraaklabo van de unief hebben toen een systeem ontwikkeld met een pen, wat een enorme bevrijding was voor haar. Later zijn ze uitgegroeid tot een VZW, nadien wouden ze naar het buitenland gaan, vandaar dat ze een bedrijf hebben opgericht om mensen terug een stem te geven. Het bedrijf telt 18 mensen en zijn actief in heel wat landen: België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Amerika, Australië... Losse verdelers willen graag hun producten aanbieden.

Een van hun producten is de lees-, schrijf- en studeersoftware voor mensen met dyslexie, dyspraxie enzovoorts. Spraaktechnologie helpt hen te corrigeren als ze iets mistypen. Bovendien kunnen ze grote pakken leerstof laten voorlezen omdat lezen op school moeilijk is. Er zitten tools in om hen te helpen lezen, bijvoorbeeld voorruit met 1 R of 2 R'en. Aan de hand van een figuur kunnen ze minder fouten maken omdat ze moeten tonen welk woord ze bedoelen. De software wordt vaak gebruikt in scholen, die voorlopig alleen maar Windows-gebaseerd is. Ze hebben een web app gemaakt met een basis-functionaliteit waarvan de ontwikkeling gebeurt in een door een extern bedrijf. Ze willen hiervoor iemand (jij dus) in huis halen die daarvoor verantwoordelijk wordt. Zo zijn ze niet meer afhankelijk van een andere partij als er dringende aanpassingen moeten gebeuren. En het is gewoon veel handiger.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je werkt zorgvuldig en hebt oog voor kwaliteit.
  • Je neemt graag initiatief en durft proactief oplossingen voor te stellen.
  • Je hebt een goede kennis van PHP en Javascript.
  • Je hebt kennis van PHP-frameworks.
  • Je hebt ervaring met Microservices en API's.

Wat biedt jouw werkgever?

Het bedrijf werkt met glijtijden: de stamtijden zijn van 9 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur. Ze zijn aan het kijken voor thuiswerk in te voeren, indien je liever in het nieuw, lichtrijk kantoor werkt kan dat ook natuurlijk. Je werkt 39-uren per week waardoor je 6 ADV dagen hebt om vrij in te plannen. Na 5 jaar en na 10 jaar krijg je er een anciënniteitsdag bij. Los van alle praktische voorwaarden kom je terecht in een bedrijf met een enorme maatschappelijke meerwaarde. De zaakvoerder laat iedereen zijn verantwoordelijkheid opnemen. Als een bepaalde opleiding wilt volgen, is dat zeker bespreekbaar. Ze zitten met een goeie werksfeer wat blijkt uit de maandelijkse lunch waarbij ze samen koken en eten.

Sfeer is heel belangrijk voor hen. Qua voorwaarden krijg je een contract van onbepaalde duur met voordelen als maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

Ref: 024583

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact