Binnenhuisarchitect/werfleider

Je vindt deze job in: Talent in engineering Bouw Architect

Specialisatie

Talent in engineering

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Oostende

Regime

Dag

Wat ga je doen?

  • Als binnenhuisarchitect ben jij het creatieve meesterbrein en breng jij dromen tot leven! Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en probeert hun wensen om te zetten. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en finaliseren van deze 3D plannen. Jij maakt het technische dossier op met de nodige accuraatheid en punctualiteit en volgt dit op tot bij de oplevering van het project. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de werfopvolging.

Waar ga je werken?

  • Onze klant staat garant voor een kwaliteitsvolle, tijdloze architectuur die zich inpast in zijn omgeving, waarbij duurzaam bouwen een uitgangspunt is voor elk project.

 

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent een teamplayer die zich gemakkelijk integreert binnen de groep. Je bent gepassioneerd door architectuur en beschikt over een visie om technische en architecturale aspecten te verenigen. Je bent enthousiast en stressbestendig. Je kan zelfstandig werken.
  • Je hebt ervaring met werfopvolging.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Integratie in een jong dynamisch team. In beginfase fungeer je als project-assistent. Na evaluatie kan je voor kleinere, minder complexe dossiers ingezet worden als projectleider.

Ref: 010230

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact