Je beheert de boekhouding van A tot Y en zorgt voor een correcte, dagelijkse verwerking
Je bereidt de maand- en jaarafsluitingen mee voor, in samenwerking met een extern boekhoudkantoor
Je neemt de BTW-aangiftes voor je rekening
Je verwerkt en controleert zowel aankoop- als verkoopfacturen
Je houdt toezicht op alle financiële verrichtingen en volgt banktransacties op
Je neemt het volledige debiteurenbeheer op jou, van opvolging tot afhandeling
Je denkt actief mee binnen lopende boekhoudkundige projecten
Je ondersteunt het team met algemene administratieve taken binnen de boekhouding
Wat maakt jou de geknipte kandidaat?
Je werkt voltijds (38u/week) of 4/5de, afhankelijk van jouw voorkeur
Geen collectief verlof: je hebt de vrijheid om je vakantiedagen in samenspraak in te plannen
Flexibele werkuren die ruimte bieden voor een gezonde werk-privébalans
Een loon dat in lijn is met de markt, aangevuld met ecocheques
Een contract van onbepaalde duur bij een stabiele organisatie
Een familiale, mensgerichte werksfeer waarin initiatief gewaardeerd wordt
Een gevarieerde functie binnen een hecht team
Wat biedt jouw nieuwe werkgever?
Je hebt een boekhoudkundige opleiding afgerond of beschikt over gelijkwaardige ervaring op het terrein
Je kan minstens 2 jaar relevante ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie
Je werkt nauwgezet, zelfstandig en behoudt structuur, ook bij drukte
Discretie en betrouwbaarheid typeren jouw aanpak; je denkt actief mee in functie van oplossingen
Je hebt een vlotte omgang met boekhoudsoftware en bij voorkeur ervaring met een ERP-systeem
Je drukt je vlot uit in het Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans
Dit familiaal productiebedrijf werd opgericht in 1991 en is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Belgische voedingsindustrie. Met een omzet van meer dan 35 miljoen euro per jaar en een team van zo’n 40 medewerkers, zijn ze vooral bekend als marktleider in een specifiek charcuterieproduct dat in vrijwel elke supermarktketen in België terug te vinden is. Naast retail leveren ze ook aan de horeca.
Alle stappen van het productieproces gebeuren intern: van de aankoop van vlees en kruiden tot de verwerking, verpakking en distributie.