Bouwarbeider sanitair

Je vindt deze job in: Talent in techniek Bouw Sanitair/cv

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair & centrale verwarming. Je doet zowel nieuwbouwprojecten als renovaties, hoofdzakelijk bij particulieren.

Wat ga je doen?

  • Wij zoeken een gemotiveerde installateur sanitair en centrale verwarming die particuliere centrale verwarmingsinstallaties en sanitair kan monteren: plaatsen en aansluiten van leidingen (persen/klemmen/lijmen), inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen),...

Waar ga je werken?

  • Kwaliteit en klantgerichtheid. Twee sleutelwoorden die sinds de oprichting bij onze klant hoog in het vaandel worden gedragen. En dat binnen de standvastige structuur van een modern bedrijf.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent uiterst gemotiveerd en hebt een technische interesse en inzicht. Je beschikt over een grondige kennis van sanitair en centrale verwarming. Je bent klantgericht en flexibel. Je bent stipt, nauwkeurig en weet van aanpakken.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je kan rekenen op een directe en open communicatie met de zaakvoerder, die mee helpt op de werven. Hier waardeert men evenwicht tussen privé en werk door te werken op werven gesitueerd in regio Roeselare. Flexibilteit draagt men hoog in het vaandel, en al zeker als het van beide kanten komt.

Ref: 011159

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact