Bouwplaatsmachinist voor vervoer met bulldozer - 2 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Transport/magazijn Kraanman/bulldozerbestuurder

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Wat ga je doen?

  • Je staat in voor het mengelen van stro, aarde, kippenmest en paardenmest en dit mbv een bulldozer.

Waar ga je werken?

  • Dit familiebedrijf is actief in de landbouwsector. Op vandaag werken ze er met een 75 tal medewerkers en door hun constante en gezonde groei zijn ze op zoek naar extra en gemotiveerde medewerkers om hun bedrijf mee te helpen uitbreiden. Onze klanten zijn een aantal voedingsbedrijven in de regio. In deze corona tijden blijven zij, mits extra veiligheidsmaatregelen, verder produceren.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je kan goed zelfstandig werken en maakt graag deel uit van een team. Je ziet werk en neemt initiatief. Je beschikt over een ferme dosis gezond verstand. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Je bent flexibel naar werkregime toe. Je heb een eerste ervaring met de bulldozer.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je komt terecht in een familiale en dynamische werkomgeving. Jouw collega's met jarenlange ervaring investeren in jouw toekomst en zullen je intern opleiden en begeleiden tot een volwaardige medewerker binnen het team. Flexibiliteit werkt hier in twee richtingen. Je kan rekenen op een goed persoonlijk contact. Hier kent men elkaar. Je krijgt er de kans om aan de slag te gaan in een tweeploegensysteem.

Ref: 000278

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact