Chauffeur CE trekker/oplegger

Je vindt deze job in: Talent in techniek Transport/magazijn Vrachtwagenchauffeur

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Je bedient als chauffeur CE een vrachtwagen met ophanger en kraan voor het ophalen van paardenmest.
Je rijdt enkel dagritten.

Wat ga je doen?

Je bedient als chauffeur CE vrachtwagen met camion - remorque en kraan voor het ophalen van paardenmest. Je rijdt enkel dagritten.

Waar ga je werken?

Dit familiebedrijf is actief in de landbouwsector. Op vandaag werken ze er met een 75 tal medewerkers en door hun constante en gezonde groei zijn ze op zoek naar extra en gemotiveerde medewerkers om hun bedrijf mee te helpen uitbreiden. Onze klanten zijn een aantal voedingsbedrijven in de regio. In deze corona tijden blijven zij, mits extra veiligheidsmaatregelen, verder produceren.

Waarom is dit iets voor jou?

Je draagt veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Je hebt een passie voor landbouw. Je hebt ervaring als chauffeur van vrachtwagen met aanhanger en kraan. Je bent een trotse bezitter van een rijbewijs CE. Je hebt reeds ervaring met het rijden met camion - remorque

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een familiale en dynamische werkomgeving. Jouw collega's met jarenlange ervaring investeren in jouw toekomst en zullen je intern opleiden en begeleiden tot een volwaardige medewerker binnen het team. Flexibiliteit werkt hier in twee richtingen. Je kan rekenen op een goed persoonlijk contact. Hier kent men elkaar.

Ref: 022640

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact