CNC Draaier dagwerk

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Draaier/frezer

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Izegem

Regime

Dag

In ons open atelier waar je samen met een 15 tal andere arbeiders werkt zal je aan jouw eigen CNC-machine staan om de stukken te frezen aan de hand van een plan.

Wat ga je doen?

  • In ons open atelier waar je samen met een 15-tal andere arbeiders werkt, zal je aan jouw eigen CNC-machine staan om de stukken te frezen aan de hand van een plan. Elke dag kan het werkstuk anders zijn, want het gaat echt om maatwerk en kleine reeksen. Er wordt met verschillende sturingsprogramma's gewerkt, afhankelijk van de machine waar je aan zult staan. (programma's: Siemens & Fanuk)

Waar ga je werken?

  • Eigen ontwerp met jarenlange ervaring
Eigen mechanische constructie, elektrische installatie en automatisering Steeds op maat van uw project en uw budgetten Met duidelijke afspraken naar functionaliteit en timing

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent op zoek naar een stabiele job, want de klant biedt kans op een vast contract.
Je hebt minimum een eerste werkervaring van 1 jaar achter de rug (dit mag zowel als CNC frezer/draaier zijn alsook als conventioneel frezer/draaier) Je krijgt sowieso de nodige opleiding en begeleiding om je in het CNC gebeuren tot een specialist te ontpoppen. Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma (elektro)mechanica.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Een werkdag zal nooit dezelfde zijn omdat de firma puur maatwerk levert.
Je werkt samen met een stabiel team (de hoogste ancienniteit bedraagt 30 jaar, de laagste 9 jaar) van 15 medewerkers en streeft er iedere dag opnieuw naar kwaliteit af te leveren. In het bedrijf heerst flexibiliteit (die in twee richtingen werkt) en een goed persoonlijk contact.

Ref: 000451

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact