CNC operator

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Draaier/frezer

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Waregem

Regime

Dag

Droom je ervan om met precisie en vakmanschap hout te bewerken? Heb je oog voor detail en een passie voor het creëren van prachtige houten meesterwerken? Dan is de rol van CNC Operator in de houtbewerking misschien wel jouw perfecte carrière. 

Wat ga je doen?

Je bedient de CNC-machine volgens het vooraf opgestelde plan en zorgt voor een correcte machine-instelling. Daarnaast voer je ook grondige kwaliteitscontroles uit op de vervaardigde producten.

Waar ga je werken?

Dit bedrijf opereert in projecten van klasse 8, voornamelijk binnen openbare aanbestedingen. Je stapt in een financieel zeer stabiel bedrijf. Ondanks de aanzienlijke groei in de afgelopen jaren, behoudt het bedrijf zijn familiale karakter met korte communicatielijnen.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt een opleiding in hout gevolgd of hebt al enige ervaring opgedaan in de houtsector. Je bent bedreven in het lezen van technische plannen en kunt goed overweg met een computer. Bovendien beschik je over een geldig VCA-attest.

Wat biedt jouw werkgever?

Je ontvangt een aantrekkelijke verloning op basis van je ervaring en expertise. Geniet van veel variatie in je werk met unieke projecten. Tijdens de zomermaanden (april tot september) heb je elke vrijdagnamiddag vrij om van je weekend te genieten. We bieden regelmatig nieuwe opleidingsmogelijkheden gedurende elk trimester

Ref: 083908

Iets voor jou? Contacteer vind! Techniek Waregem 056 62 91 91 of techniek.waregem@vindeenjob.be

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact