CNC Pooier | Dag

Je vindt deze job in: Talent in techniek

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Wil je als plooier aan de slag in een zeer mooi en georganiseerd bedrijf? Bel 051 275 575!

Wat ga je doen?

Als CNC plooier ben je verantwoordelijk voor zowel de bediening, de instelling als de programmatie van de plooibank. Een greep uit jouw taken & verantwoordelijkheden:

- Je staat in voor het buigen van plaatstalen onderdelen op basis van werkstuktekeningen.

- Je produceert daarnaast ook werkstukken die gesneden of gerold moeten worden.

- Je plant de volgorde van de werkstukken zodanig dat het aantal toolwissels minimaal is.

- Je bedient occasioneel ook onze lasersnijmachine. In deze rol rapporteer je aan de verantwoordelijke voor de afdeling plaatbewerking.

Waar ga je werken?

Stap je mee in het groeiverhaal bij Constructie Werkhuizen Demaitere? Wil je werken bij een familiale KMO die al 60 jaar actief is in de machinebouw? Heb je relevante ervaring opgebouwd als CNC plooier en werk je graag planmatig en nauwkeurig? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega die ons team komt versterken!

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt relevante ervaring als CNC plooier en je werkt graag nauwkeurig met oog voor detail. Je werkt planmatig, hebt oog voor kwaliteit en hecht veel belang aan klantentevredenheid.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een organisatie waar er belang gehecht wordt aan je persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een gevarieerde job waar je de kans krijgt om veel verantwoordelijkheid op te nemen. Je beschikt over een CNC machine die met de nodige hoekmeetsystemen uitgerust is om jouw job zelfstandig te kunnen uitvoeren. Jouw nauwkeurigheid en oog voor detail dragen bij tot hoge kwaliteit en klantentevredenheid die wij elke dag opnieuw willen bieden! Je werkt in een 39u week waarbij je 6 ADV dagen opbouwt. Je kan rekenen op een marktconform uurloon, aangevuld met maaltijdcheques en ecocheques.

Ref: 065336

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact