Commercieel HR Talent Kantoor Kortrijk

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

"Yes, deze week heb ik bij twee nieuwe bedrijven een vacature binnengehaald"

Ben je gebeten door het commerciële en wil je dit combineren met het matchen van kandidaten aan de voor hen best passende bedrijven, solliciteer dan voor deze job!

De job die helemaal klopt

Een stabiele job resulteert in meer werkvreugde. Het vraagt om maatwerk en persoonlijke aandacht, 2 zaken waar je in uitblinkt. Dit doe je voor specialisten in het technische vakgebied, denk aan onderhoudstechnieker, lasser of technisch operator. Zodra rekruteren geen geheimen meer voor jou heeft en je vind! kent als je broekzak, ga je op pad. Als een echte padvinder heb je een neus voor commerciële opportuniteiten en kom je niet gauw van een kale reis terug. Als commerciële recruiter Techniek krijg je veel vrijheid bij het:

 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

Je komt het team in Kortrijk versterken. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we om de drie maanden een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of geboeid wordt door een inspirerende spreker. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: 

een vast brutomaandsalaris