Commercieel Talent Techniek Torhout

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Jouw voldoening haal je uit leads verzilveren, zelf nieuwe klantencontacten aanbrengen. Hiervoor spring je zelf het liefst de auto in want een persoonlijke aanpak, daar sta je voor. 

De job die helemaal klopt

Binnen jouw specialisatie in techniek, ga je ofwel op zoek naar nieuwe klanten of behoud je goede contacten met bestaande klanten. Ook moeilijke onderhandelingen geven je een boost wanneer je dit voor zowel vind! als onze klant positief kan afronden.
We zijn overtuigd van een goede connectie tussen de binnen- en de buitendienst, daarom ga ook jij mee op zoek naar de technische talenten. Dit start met het uitschrijven van aantrekkelijke vacatures. Niet alleen de klant, ook de kandidaat weet perfect waar hij/zij aan toe is. Want daar doen we het voor, een duurzame match tussen beiden. 

 Concreet krijg je veel vrijheid bij het: 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

 

Je komt het team in Torhout versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Commerciële ervaring is mooi meegenomen, al vormt dit niet alleen de sleutel tot succes. Wel kan beschik je over: 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: