Commercieel Talent techniek Waregem

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Gelukzoekers, zo noemen we onze medewerkers. Want die hebben een belangrijke taak: maximaal bijdragen aan het werkgeluk van de kandidaten die we bemiddelen. Zij willen immers niet zomaar een job, maar een job die helemaal klopt.

De job die helemaal klopt

Een stabiele job resulteert in meer werkvreugde. Het vraagt om maatwerk en persoonlijke aandacht, 2 zaken waar je in uitblinkt. Dit doe je voor specialisten in het technische vakgebied, denk aan onderhoudstechnieker, lasser of technisch operator. Zodra rekruteren geen geheimen meer voor jou heeft en je vind! kent als je broekzak, ga je op pad. Als een echte padvinder heb je een neus voor commerciële opportuniteiten en kom je niet gauw van een kale reis terug.. Als commerciële recruiter Techniek krijg je veel vrijheid bij het:

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

Je komt het team in Waregem versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Je neemt elke dag een klavertje 4 mee naar kantoor. Figuurlijk gesproken natuurlijk, want jij wacht niet tot het geluk je toelacht. Nee, je steekt de handen liever uit de mouwen en vertaalt kansen naar mogelijkheden. Dát geeft energie. Zeker wanneer je initiatief laat zien vanuit jouw ondernemende mindset. Daarnaast heb je:

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: 

een vast brutomaandsalaris