Data specialist Power BI

Voor ons “Data & Analytics team” zoeken we een pragmatische data specialist.

Wat ga je doen?

Voor het “Data & Analytics team” zoeken we een pragmatische data specialist!


Het doel van dit team is om de kwaliteit te verhogen, standaardisatie te bevorderen, black boxes open te breken, lean management verder uit te bouwen, strategische beslissingen te ondersteunen en een tijd- en kostenbesparende aanpak te realiseren door de complexe omgeving te vertalen in duidelijke BI Dashboards.


Dit betekent dat je een belangrijke schakel bent in het brengen van structuur binnen ons “Data & Analytics team”. 


Hoe? 


Door het garanderen van datakwaliteit, systeemtechnische updates door te voeren en standaardisaties te implementeren. 

Je denkt na over welke data we nodig hebben en staat stil bij de impact van parameters en data op elkaar. 

Deze complexiteit moet zich steeds kunnen vertalen in een gemakkelijk te lezen visualisatie. 


Ga jij deze uitdaging aan?

Waar ga je werken?

Deze onderneming is producent van laminaatvloeren, samengesteld parket, gemelamineerde platen, MDF & spaanplaten en daksystemen en is een gevestigde waarde in de houtsector.

Waarom is dit iets voor jou?

Wie zoeken we nu precies:


  • Gezien je deel uitmaakt van een internationale omgeving en je actief in contact zal staan met onze plant in Maleisië verwachten we een goede beheersing van het Engels.
  • Je voelt je goed in een omgeving van data modellering waarbij het gebruik van relationele database modellen je niet vreemd is. Denk hier aan Oracle database, SQL, SAP, BI tool, etc.
  • Je wil je verdiepen in deze materie en een expertise opbouwen. Je krijgt alvast onze support om jouw bagage uit te bouwen en laten je graag meestappen in ons groeiverhaal.
  • Last but not least: kritisch en analytisch denken staat hier centraal.


Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. Het bedrijf wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. Men biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Ref: 021511

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact