Elektrisch installateur

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Elektricien (residentieel/industrieel)

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Je monteert elektrische installaties samen met een collega, dit hoofdzakelijk in industire alsook in ziekenhuizen en zorgcentra,

Wat ga je doen?

  • Je monteert elektrische installaties samen met een collega, dit hoofdzakelijk in industire alsook in ziekenhuizen en zorgcentra,
De meeste werven zijn in de buurt van Roeselare, waar je normaal start om 7.30. Meestal werk je in team van twee medewerkers, soms ga je ook zelfstandig de baan op.

Waar ga je werken?

  • Onze klant is een gespecialiseerde groothandel / distributeur van elektrotechnisch materiaal (componenten voor de industrie, machinebouw en installateurs).
Dankzij de forse groei van het bedrijf beschikt men intussen over een uitgebreid productengamma. Men heeft een sterk technisch team waaronder ook een eigen installatieploeg.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je ziet werk liggen en pikt snel dingen op.
Je gaat secuur en kwaliteitsbewust te werk. Je hecht een groot belang aan veiligheid. Je bent leergierig. Je kan goed samenwerken maar bezit ook een grote autonomie. Je bent in staat elektrische schema's te lezen en te interpreteren. Je bent de trotse eigenaar van een diploma Elektriciteit.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Een familiale kmo met collegiale sfeer.
Focus op innovatie, ondernemen en zelfontplooiing. Heel wat opleidingsmogelijkheden. In ruil voor jouw dynamisme en inzet krijg je mooie voorwaarden en een vast contract Regionale werven zonder lange verplaatsingen. Teamwerk, maar ook plaats voor autonomie.

Ref: 000403

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact