Engineering vacatures in Ieper

De beste engineering jobs en vacatures in Ieper, die vind je via vind! Wij helpen je om de juiste keuze te maken voor de perfecte vacature in Ieper. Wij vinden dat jouw talenten het waard zijn om opgemerkt te worden. Om daarvoor te zorgen, helpen we je kiezen. Wij begeleiden je naar je engineering job. Een job waar je je goed voelt, je gewaardeerd voelt en waar je je talenten volop kunt blijven benutten. De job die helemaal klopt, die vind je via vind! Meer

Projectleider

Haal jij voldoening uit een succesvolle realisatie van een project? Coördineer je graag een project van ontwerpfase tot einde? Dan is een job als projectleider via vind! echt iets voor jou.

Tekenaar

Als bouwkundig of technisch tekenaar ga je aan de slag met het werk van de architect. Je ondersteunt engineering projecten in de eerste fase en denkt mee over het ontwerp van woon- en bouwconstructies. Bij vind! helpen we je graag aan een job als tekenaar in Ieper.

Calculator

Als calculator maak je berekeningen van de benodigde materialen en uren voor bouwprojecten en maak je op basis hiervan een begroting op. In sommige organisaties valt je werk samen met dat van een werkvoorbereider. Zie jij dit volledig zitten? Dan is een job als calculator via vind! op je lijf geschreven.

Minder

7 resultaten

Sorteer op:
1 - 7 van de 7 resultaten