ERP application analyst

Je vindt deze job in: Talent in ICT Software Ontwikkeling

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Ieper

Regime

Dag

Vervoeg je ons team van 6 ERP specialisten? 
In deze rol ben je betrokken bij het volledige traject, van begin tot eind, en draag je bij aan het succes van de ERP-implementaties binnen de organisatie.

Wat ga je doen?

Als ERP Application Analyst ben jij verantwoordelijk voor alle ERP-implementaties. Je speelt een integrale rol in het gehele proces.
Dit omvat:

  • Actief in gesprek gaan met collega's, eindgebruikers en key users om alle behoeften en vragen te achterhalen.
  • Het optimaal implementeren van de cases volgens de best practices van de standaard ERP-applicatie.
  • Uitvoeren van grondige tests en evaluaties.
  • Zorgen voor gedocumenteerde ondersteuning en opvolging, bijvoorbeeld bij upgrades.
  • En nog veel meer...

Waar ga je werken?

De klant is een internationale, klantgerichte groep die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogtechnologische producten, systemen en diensten. Men werkt er met héél hoge IT budgetten die elk jaar opnieuw bekeken kunnen worden.  

Waarom is dit iets voor jou?

  • Een bachelor- en/of masterdiploma in combinatie met sterke analytische vaardigheden en interesse in IT vormen de basis van jouw profiel.
  • Hoewel kennis van Microsoft Dynamics, SAP, Navision en/of andere ERP-systemen een pluspunt is, is het geen absolute vereiste. Belangrijker is dat je interesse hebt in deze systemen.
  • Je bent een teamspeler die waarde hecht aan communicatie, en beschouwt dit als een belangrijk aspect van je (eerste) baan.
  • Je vindt het fascinerend om je te verdiepen in ERP-systemen en bent in staat om een overzicht te behouden van de verschillende bedrijfseigen processen.
Met deze kwalificaties ben jij klaar om bij te dragen aan het verbeteren en stroomlijnen van ERP-systemen binnen onze organisatie.

Wat biedt jouw werkgever?

Er wordt een duidelijk opleidingstraject op maat uitgewerkt, dat zal worden aangepast naar je noden en ambities, én wordt opgevolgd door je eigen opleidingscoach.

Je krijgt de vrijheid om je functie naar het hoogste niveau te tillen.Je komt sowieso terecht in een zeer hoog technologische omgeving die file vrij is. 
Mogelijkheid tot horizontale en verticale doorgroei.

Er wordt gewerkt met een cafetariaplan waardoor je zelf kan kiezen waarvoor je een stuk van je brutoloon inzet. (bedrijfsfiets / internet / hospitalisatieverzekering / firmawagen / etc. ).
Flexibele werktijden en thuiswerk zijn uiteraard mogelijk. 

Ref: 082384

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact