ERP Consultant

Je vindt deze job in: Talent in ICT Analist / Consultant BI consultant / SQL consultant / AI / Big data

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Ben jij gepassioneerd door het creëren van verbinding tussen zaakvoerders en klanten en wil je de drijvende kracht zijn achter jouw IT-project? Dan is deze baan perfect voor jou!

Wat ga je doen?

Als functioneel analist ben jij verantwoordelijk voor het analyseren van de behoeften van de klant. Je definieert de scope, stelt prioriteiten en zorgt voor passende oplossingen. Als brug tussen de zaakvoerders en de klant ben jij de drijvende kracht achter het project. Je verzorgt de configuratie, verzorgt on-site training en begeleiding van de klant.

Waar ga je werken?


Bij dit softwarebedrijf staat continue interne opleiding en begeleiding hoog in het vaandel. Je wordt onderdeel van een hecht en jong team met diverse expertises. Bovendien kom je uitsluitend in aanraking met de meest innovatieve technologieën.

Waarom is dit iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in het werken met het Open Source ERP/CRM-pakket ODOO, dat meer dan 4000 modules biedt? Ben je communicatief vaardig en werk je gestructureerd? Heb je een sterk inlevingsvermogen in de bedrijfsvoering van klanten? Een technische achtergrond is een extra troef die je in huis hebt.

Wat biedt jouw werkgever?

Je maakt deel uit van een aantrekkelijke en inclusieve werkomgeving bij een snelgroeiend softwarebedrijf met een vlakke organisatiecultuur. Je hoeft geen last te hebben van files en kan genieten van flexibele werkuren en de mogelijkheid om van huis te werken. Bovendien krijg je wekelijks een halve dag vrij om zelfstudie te doen en te experimenteren. Naast je wettelijke vakantiedagen heb je recht op 12 extra compensatiedagen.

Ref: 083658

Solliciteer nu

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact