Ervaren consulent voor ons groeiend kantoor in Waregem

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Jouw eerste ervaring als recruiterheb je op zak, en je wil hier ook verder in gaan. Alleen wil je dit doen in een innovatieve omgeving zowel naar tools toe als naar kantooromgeving toe. 
Wel, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

De job die helemaal klopt

We hoeven jou niet meer uit te leggen wat de job als recruiter precies inhoudt. Wel focussen we ons bij vind! op kwaliteitsvol werken en zetten we verder in op: 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een match op lange termijn tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

Je komt het team in Waregem versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen hier ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Jouw ervaring als recruiter is mooi meegenomen, alleen vormt dit niet allen de sleutel tot succes. Daarnaast beschik je over: 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil in iemands carrière. En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: