Ervaren Java developer

Je vindt deze job in: Talent in ICT Analist / Consultant BI consultant / SQL consultant / AI / Big data

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Ieper

Regime

Dag

Met jouw diepgaande Java expertise draag je straks bij aan het optimaliseren van de productie- en logistieke processen door middel van digitale en geautomatiseerde oplossingen. 

Java is not just coffee for you....

Wat ga je doen?

Als ervaren application analyst ben jij de expert in het ontwikkelen van Java-applicaties. Je hebt een schat aan praktische en functionele ervaring die je inzet om de productie- en logistieke processen verder te digitaliseren en automatiseren. In deze rol draag je de verantwoordelijkheid voor het volledige end-to-end traject van het project, inclusief:

  • Grondige intakeprocedures waarbij je een diepgaande analyse maakt van de vereiste functionaliteiten.
  • Je besteedt minstens 50% van je tijd aan het schrijven van hoogwaardige Java-code.
  • Het opstellen van uitgebreide testscenario's die in lijn zijn met je programmeerwerk.
  • Het assisteren en ondersteunen van collega's tijdens de go-live fase, om ervoor te zorgen dat ze vlot kunnen werken met de door jou ontwikkelde IT-oplossing.
  • Zorgvuldige documentatie van de oplossing, regelmatige ondersteuning van gebruikers en het uitvoeren van upgrades naar de nieuwste Java-versies.

Met jouw diepgaande ervaring in Java en je beheersing van het end-to-end proces, ben jij de aangewezen persoon om de Java-applicaties naar een hoger niveau te tillen. Je bent een waardevolle aanwinst voor het team en zorgt voor succesvolle implementaties en verbeteringen.

Waar ga je werken?

De klant is een internationale, klantgerichte groep die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogtechnologische producten, systemen en diensten.

Waarom is dit iets voor jou?

Als ervaren IT-professional met een diploma op hoger niveau, ben je op zoek naar een baan waarin je niet alleen kunt ontwikkelen, maar ook sociale contacten kunt onderhouden. Bij ons hebben we de perfecte positie die aan jouw verwachtingen voldoet.

Je bent een echte Java expert en wil hier nog sterker in worden. Jouw analytische blik blijf je verruimen.

Wat biedt jouw werkgever?

Als ervaren professional krijg je de kans om deel te nemen aan een gericht en op maat gemaakt opleidingstraject, dat volledig wordt afgestemd op jouw behoeften en ambities. Bovendien word je tijdens dit traject begeleid door een persoonlijke opleidingscoach, die je ondersteunt bij je professionele ontwikkeling.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor zowel horizontale als verticale groei binnen de organisatie. Je kunt je carrière op verschillende niveaus uitbreiden en nieuwe uitdagingen aangaan.

Het bedrijf hanteert een cafetariaplan, waardoor je zelf kunt kiezen hoe je een deel van je brutoloon wilt besteden. Denk hierbij aan opties zoals een bedrijfsfiets, internet, een hospitalisatieverzekering, een firmawagen, enzovoort. Deze flexibiliteit stelt jou in staat om je voordelen aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren.

Uiteraard zijn er flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken vanzelfsprekend binnen deze functie. Dit geeft je de ruimte om een goede werk-privébalans te behouden en je werk efficiënter te organiseren.

Ref: 083384

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact