Helpdesk medewerker IT

Je vindt deze job in: Talent in office Administratie Klantendienst medewerker/commerciële binnendienst

Specialisatie

Talent in office

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Aalter

Regime

Dag

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je deel uitmaakt van een team ervaren IT-professionals? Heb je een passie voor klantenservice en help je graag anderen? Word het eerste aanspreekpunt voor technische ondersteuning op afstand en help klanten met hun IT-vragen door middel van gestructureerde probleemoplossing. Deze functie is perfect voor jou!

Wat ga je doen?

Na een grondige opleiding over ons uitgebreide productaanbod, speel je een cruciale rol in het versterken van de klantbeleving en ondersteun je de dagelijkse planning van ons team van engineers. Met jouw technische expertise zorg je ervoor dat zorgprofessionals efficiënter kunnen werken.

Waar ga je werken?

Onze partner is een toonaangevende IT-serviceprovider met een divers klantenbestand, variërend van KMO's tot grote bedrijven. Ons team van experts is gespecialiseerd in netwerken, systeembeheer en telefoniecentrales.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Bij voorkeur in het bezit van een bachelordiploma en/of enkele jaren relevante ervaring in telecom, elektronica of informatica.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.
  • Energieke en enthousiaste houding die anderen motiveert.
  • Technische kennis, bij voorkeur op het gebied van telecom en VoIP.
  • Oplossingsgerichte en pragmatische aanpak om vragen snel en kwalitatief af te handelen.
  • Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn vanzelfsprekend voor jou.
  • Teamspeler.

Wat biedt jouw werkgever?

We bieden een competitief salaris van €2400-3500 bruto/maand, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen en doorgroeimogelijkheden. Ons bedrijf is gevestigd in een filevrije omgeving.

Bij ons creëren we een innovatieve werkomgeving waarin hard werken hand in hand gaat met ontspanning in een gezellige sfeer. We waarderen jouw betrokkenheid en creatieve input enorm.

Heb je interesse in deze uitdagende functie of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Ref: 083943

Solliciteer nu

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact