Java Developer - IT Process Improvement

Je vindt deze job in: Talent in ICT Software Ontwikkeling

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Halle

Regime

Dag

Ervaring als Java Developer en op zoek naar dat tikkeltje extra? Lees dan zeker verder!

Wat ga je doen?

  • Na de ontwikkeling van dit technische design werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen of de toevoeging van functionaliteiten aan bestaande toepassingen.
  • De focus ligt op back-end development, maar daarin maak je ook gebruik van front-end technologieën zoals Angular.
  • Je gaat, samen met collega's, op zoek naar optimalisaties en verbetering in verouderde applicaties binnen het bedrijf.

Waar ga je werken?

Onze partner is een grote, gekende en beursgenoteerde speler in België met enorm veel (doorgroei)mogelijkheden. Ze hebben verschillende vestigingen in België en hebben maar liefst 1700 mensen actief binnen IT.

Ze maken gebruik van de meest moderne technologieën en zijn nog steeds aan het vernieuwen.


Waarom is dit iets voor jou?

  • Kennis en ervaring – Heb je een graduaat, bachelor of masteropleiding binnen IT afgerond en heb je al een eerste ervaring achter de rug als Software Engineer / Developer? Ben je ook vertrouwd met Java Development, REST services en ken je Angular als front-end technologie? Dan ben jij de geknipte kandidaat!  
  • Analytisch en oplossingsgericht – Je ziet meteen de kern van een probleem en kan snel een gerichte oplossing formuleren.
  • Talenkennis – Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels zodat je vlot met iedereen kan samenwerken. Kennis van Frans is mooi meegenomen, maar geen must.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt de kans om de nieuwste Java-technologieën op de kaart te zetten binnen een beursgenoteerde firma en je werkt samen met enthousiaste collega’s. 
  • Permanent bijleren en doorgroeimogelijkheden – Je leert dagelijks bij van je collega’s en dankzij een brede waaier aan interne en externe opleidingen kan je je vaardigheden verder aanscherpen. Je werkt o.a. samen met Application Managers, Software Engineer en Solutions Analysts.
  • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Ref: 022234

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact