Junior application analyst - Java

Je vindt deze job in: Talent in ICT Analist / Consultant BI consultant / SQL consultant / AI / Big data

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Ieper

Regime

Dag

Met jouw interesse in Java draag je straks bij aan het optimaliseren van de productie- en logistieke processen door middel van digitale en geautomatiseerde oplossingen. 

Welkom rookie! 

Wat ga je doen?

Als application analyst ligt de nadruk van jouw rol op het gebruik van jouw praktische en functionele expertise in het ontwikkelen van Java applicaties. Je speelt hierbij een essentiële rol in het verder digitaliseren en automatiseren van de productie- en logistieke processen. De volledige end-to-end opvolging van het project wordt aan jou toevertrouwd, inclusief:

  • Gedegen intakeprocedures waarbij je een grondige analyse maakt van de benodigde functionaliteiten.
  • 50% van je tijd schrijf je hoogwaardige Java code.
  • Het opstellen van uitgebreide testscenario's in samenhang met jouw programmeerwerk.
  • Het assisteren en ondersteunen van collega's tijdens de go-live fase, om ervoor te zorgen dat zij vlot kunnen werken met de IT-oplossing die je hebt ontwikkeld.
  • Zorgvuldige documentatie van de oplossing, regelmatige gebruikersondersteuning en het uitvoeren van upgrades naar de nieuwste Java-versies.

Waar ga je werken?

De klant is een internationale, klantgerichte groep die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogtechnologische producten, systemen en diensten.

Waarom is dit iets voor jou?

Als jij een IT-diploma op hoger niveau hebt en op zoek bent naar een baan waarbij je naast development ook sociale contacten kunt onderhouden, dan hebben wij de perfecte positie voor jou.

Als je een schoolverlater bent zonder ervaring in Java, maar wel gedreven bent om te leren, bieden wij een persoonlijk opleidingsplan aan om je vaardigheden aan te scherpen.
Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien, zelfs als je nog geen ervaring hebt. We waarderen jouw motivatie en bieden de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te worden in deze rol.

Wat biedt jouw werkgever?

Er wordt een duidelijk opleidingstraject op maat uitgewerkt, dat zal worden aangepast naar je noden en ambities, én wordt opgevolgd door je eigen opleidingscoach.

Je krijgt de vrijheid om je functie naar het hoogste niveau te tillen.Je komt sowieso terecht in een zeer hoog technologische omgeving die file vrij is.
Mogelijkheid tot horizontale en verticale doorgroei.

Er wordt gewerkt met een cafetariaplan waardoor je zelf kan kiezen waarvoor je een stuk van je brutoloon inzet. (bedrijfsfiets / internet / hospitalisatieverzekering / firmawagen / etc. ).
Flexibele werktijden en thuiswerk zijn uiteraard mogelijk. 

Ref: 083384

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact