Junior IT Support Engineer

Je vindt deze job in: Talent in ICT Infrastructuur Helpdesk

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Kortrijk

Regime

Dag

Heb je jouw ICT-diploma behaald en ben je op zoek naar een gevarieerde job waarin groei, creativiteit en betrokkenheid centraal staan?

Wat ga je doen?

Als Junior IT support Engineer treed je op als IT helpdeskmedewerker voor onze eigen medewerkers. Zo zorg je er onder andere voor dat alle eindgebruikers in staat zijn om succesvol gebruik te maken van hun applicaties.
Je registreert en behandelt IT-gerelateerde problemen en incidenten en zoekt naar een adequate oplossing. Onze eindgebruikers zijn jouw klanten en jij bent hun eerste aanspreekpunt.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de first-line support van ons eigen digitaal ondernemingsplatform,
Je zal dus eerstelijnsadvies bieden over dit digitale portaal en optreden als eerste hulplijn bij vragen.
Tot slot behartig je ook een deel van het administratief proces, volg je de flow op en werk je mee aan IT-projecten.

Waar ga je werken?

We staan in de top 10 van Belgische accountancy- en auditkantoren en bieden een breed scala aan professionele diensten. Ons groeiverhaal als familiebedrijf is nog in volle gang! Je zult merken dat we sterk inzetten op professionalisering, digitalisering, innovatie en teamwork.

Waarom is dit iets voor jou?

Je behaalde een diploma binnen ICT. Je kan vlot overweg met softwareprogramma’s en applicaties. Je bent op zoek naar een eerste werkervaring binnen IT of je hebt een eerste relevante ervaring achter de rug. Je bent communicatief sterk (mondeling en geschreven) en trekt je uit de slag in het Frans. Je denkt probleemoplossend en proactief. Je werkt nauwkeurig. Je bijt je vast in zaken, totdat er een oplossing is gevonden. Je bent een analytische denker om op zelfstandige wijze te werken aan projecten.

Wat biedt jouw werkgever?

Wat krijg jij ervoor terug? Wel, welkom in een omgeving waarin JOUW groei en wensen centraal staan. Jouw individuele ontwikkeling is onze prioriteit. We creëren een persoonlijk groeitraject voor je en bieden je volop interne en externe leermogelijkheden. Bij ons vind je een uitdagende job die je kunt vormgeven zoals jij dat wilt, met volop kansen voor vooruitgang. Dit alles binnen een enthousiast, hecht team waar teamspirit van groot belang is. Interessant toch?

Maar er is meer. Naast een aantrekkelijk loonpakket bieden we je bij de flexibiliteit om je werksituatie af te stemmen op je persoonlijke leven. Denk aan thuiswerken, flexibele werkuren, een bedrijfswagen en nog veel meer. Onze 40-urige werkweek betekent 12 ADV-dagen, wat neerkomt op 32 vakantiedagen. En als dat nog niet genoeg is, kun je zelfs extra vakantiedagen toevoegen (cafetariaplan).


Ref: 084295

Zie je de match tussen jou en ons? Aarzel niet, solliciteer nu voor deze functie en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact