Kantoorverantwoordelijke - specialisatie ICT

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Je bent gebeten door de wereld van IT, hebt een sterk commercieel kompas en houdt ervan om een team zodanig te enthousiasmeren om samen de kantoordoelstellingen te behalen. 

De job die helemaal klopt

Samen met je collega's, ervaren recruiters en commerciële recruiters, ga je dagelijks aan de slag om IT-talenten naar de betere bedrijven in de regio te begeleiden. 
Dit doe je door enerzijds jouw collega's te laten uitblinken in hun talent en anderzijds door hen af en toe eens uit hun comfortzone te halen. 
vind!ers zijn gekend om hun harde werklust en evenzeer om hun hoge fun-factor én hun zwak voor lekker eten en drinken. 

Over vind!

Als rekruteringspartner zijn we gespecialiseerd in het vinden van talent in techniek en engineering. Vandaag zijn we actief in West-Vlaanderen en breiden binnenkort uit naar Oost-Vlaanderen. Bij vind! rekruteren we steeds voor vacatures met zicht op een stabiele loopbaan. Dit omdat we ervan overtuigd zijn dat stabiele teams bijdragen tot meer werkvreugde bij medewerkers en hogere rentabiliteit bij bedrijven.

Ons team telt 55 enthousiaste medewerkers, die zichzelf vind!ers noemen. Zij werken in Roeselare, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk en Torhout en Brugge verspreid over drie afdelingen: Talent in Techniek, Talent in Engineering en Talent in Organisatie.

Jij bent onze gelukszoeker

Je bent een commercieel leider en houdt koers om de commerciële doelen te behalen. Dit bereik je door jouw persoonlijke kant te laten zien. Jij hebt aandacht voor de competenties van jouw teamleden en oog voor hun talenten; sterker nog, je laat ze deze talenten zelf ontdekken. Ze mogen zelf aan het roer zitten en kloppen bij jou aan voor tips en tricks. Dát geeft energie. Zeker wanneer je het effect daarvan terugziet in de resultaten. Daarnaast heb je:

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil voor jouw teamleden.

En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: