Kantoorverantwoordelijke met bedrijfswagen Kortrijk

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Ik zorg voor een hecht team en vertaal dit naar commercieel succes.”

Je weet als geen ander commerciële acties te laten leven in jouw kantoor, waarbij je maximaal inzet op elke collega zijn/haar talenten. 
Voor jou zijn een sterk team en het neerzetten van goede resultaten onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

De job die helemaal klopt

Samen met je collega's laat je kantoor Kortrijk leven in de regio, Jouw kantoor staat gekend bij zowel bedrijven als bij kandidaten door en voor jullie kwalitatieve,  persoonlijke aanpak. 

We zijn overtuigd van een goede connectie tussen de binnen- en de buitendienst. Jij hebt een sterke commerciële ervaring in jouw rugzak waarbij je ook operationeel kan meewerken wanneer nodig. 
Jouw rol als kantoorverantwoordelijke is verdeeld over: 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

 

Je komt het team in Kortrijk versterken.. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we om de drie maanden een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Je bent een commercieel leider en houdt koers om de commerciële doelen te behalen. Jij hebt aandacht voor de competenties van jouw teamleden en oog voor hun talenten; sterker nog, je laat ze deze talenten zelf ontdekken. Ze mogen zelf aan het roer zitten en kloppen bij jou aan voor tips en tricks. Dát geeft energie. Zeker wanneer je het effect daarvan terugziet in de resultaten. Daarnaast heb je:

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil voor jouw teamleden.

En daar mag jij ook een mooie beloning voor verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je: