Kantoorverantwoordelijke Tielt

Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet

“Zorgen voor een hecht team en dit vertalen naar commercieel succes.”

Als kantoorverantwoordelijke heb je een rugzak vol commerciële ervaring en wil je net die ervaring delen met je team. Je beschikt over een stevige basis leiderschapsvaardigheden en wil deze verder aanscherpen. 

De job die helemaal klopt

Binnen de specialisatie techniek ben jij de motor binnen jouw team. Je haalt voldoening uit zowel het behalen van de teamdoelstellingen als uit het laten groeien van de collega's. Een sterk team weet elkaar aan te vullen en in te zetten op eenieder zijn talent. 

Je hebt een neus voor sales en weet dit feilloos te combineren met een menselijke aanpak. vind! zet heel bewust in op innovatieve werkwijzen en ook hier neem je jouw collega's mee naar het volgende niveau. 

Over vind!

Werk maakt je gelukkig. Het vormt je identiteit én helpt je verder ontwikkelen. Aangenaam, wij zijn vind! Met onze focus op techniek, ICT, engineering en office in West- en Oost-Vlaanderen creëren wij maximaal werkgeluk voor onze talenten. Een job die helemaal klopt. Het is onze missie om een duurzame match tot stand te brengen tussen kandidaat en bedrijf. En we stoppen niet tot we die plek gevonden hebben waar iemand gelukkig van wordt. 

 

Je komt het team in Tielt versterken waar zo’n 3 collega’s werken. Niet alleen ken je iedereen bij voornaam, ook van je collega's van alle andere vind!kantoren. Je staat er nooit alleen voor en dat maakt de sfeer wel net zo gemoedelijk. Je leert hier veel op de job en krijgt coaching wanneer nodig. Ook hebben we per kwartaal een inspiratieavond, waar je een workshop volgt of naar een spreker luistert. Genoeg momenten om van elkaar te leren!

Jij bent onze gelukszoeker

Je bent een commercieel leider en houdt koers om commerciële doelen te behalen. Dit bereik je door jouw persoonlijke kant te laten zien. Je hebt aandacht voor de competenties van jouw teamleden en oog voor hun talenten; sterke nog, je laat ze deze talenten zelf ontdekken.

Ze mogen zelf aan het roer zitten en kloppen bij jou aan voor tips & tricks. Dat geeft je energie. Zeker wanneer je het effect daarvan terugziet in de resultaten.

Daarnaast heb je: 

Wat vind! je te bieden heeft

Met jouw inzet maak je het verschil voor jouw teamleden.
En daar mag jij ook een mooi beloning voor verwachten. Op basis van een 40 uren week krijg je: