Kwaliteitscontroleur voeding 2 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Je bent vooral actief op de werkvloer en een klein beetje in labo voor input in computer en fysieke testen (sortering en afwijkingen bepalen). Controle van alle verschillende producten op basis van kwaliteit vooraleer ze doorgaan naar stockage.

Wat ga je doen?

  • Je bent vooral actief op de werkvloer en een klein beetje in labo voor input in computer en fysieke testen (sortering en afwijkingen bepalen).
  • Controle van alle verschillende producten op basis van kwaliteit vooraleer ze doorgaan naar stockage.
  • Je staat in voor de etikettering van de producten.

Waar ga je werken?

  • Deze stabiele onderneming is een toonaangevende marktspeler in de voedingssector. Ze tellen vestigingen in België en in andere Europese landen. Dit bedrijf draagt zorg voor de omgeving en houdt steeds rekening met het milieu. Elke dag levert hun team van collegiale medewerkers een klantvriendelijke service.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je hebt een enorme interesse in voeding. Je beschikt over een goede werkattitude. Je bent bereid om andere taken te doen. Je bent leergierig. Je spreekt Nederlands en bent bereid Frans aan te leren.

Wat biedt jouw werkgever?

  • In deze stabiele onderneming ligt een gevarieerde functie met kans op vast op jou te wachten. Je werkt in een verregaand geautomatiseerde omgeving, ondersteund door een gezonde collegiale sfeer. Je inzet wordt uiteraard beloond met een concurrentiele verloning. Het bedrijf biedt ook opleiding door collega’s of extern in de nieuwste technologieën.

Ref: 000126

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact