Lasser van uitdagende constructies

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Lasser

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Hooglede

Regime

Dag

Als lasser/constructeur behartig je een project van begin tot einde. Je last volgens plan de nodige stukken aan elkaar, daarnaast sta je ook in voor de constructie van de gelaste stukken.

Wat ga je doen?

Als lasser/constructeur behartig je een project van begin tot einde. Je last volgens plan de nodige stukken aan elkaar, daarnaast sta je ook in voor de constructie van de gelaste stukken.  Je beschikt hiervoor over je eigen laspost, heftruck en rolbrug. Daarnaast sta je in voor conventioneel plooiwerk. Mocht je geen ervaring hebben, geen nood! Dit wordt aangeleerd.

Waar ga je werken?

Onze klant is een toeleveringsbedrijf dat zich voornamelijk richt op zwaardere metaalverwerking en maatwerk.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt reeds een stabiele gelijkaardige werkervaring achter de rug. Je hebt kennis van halfautomaat lassen, ervaring met TIG is een groot pluspunt. Je bent bereid om bij te leren en stelt je flexibel op (zowel naar werkuren toe als naar jobinhoud). Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of een diploma Bachelor.

Wat biedt jouw werkgever?

Je kan rekenen op afwisselend werk in een solide en gezonde onderneming. Dit bedrijf investeert in jou door een interne begeleiding bij opstart. Daarna krijg je de nodige vrijheid om je job zelfstandig uit te voeren. Daarvoor krijg je een loon dat hoger is dan de klassieke barema's.

Ref: 016811

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact