Lasser voor halfautomaat of TIG

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Lasser

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Je staat binnen het atelier in voor de opbouw van een constructie aan de hand van een technisch plan. Je komt in aanraking met diverse soorten metaalconstructies waardoor je job steeds boeiend blijft.

Wat ga je doen?

  • Je staat binnen het atelier in voor de opbouw van een constructie aan de hand van een technisch plan. Je last de constructie aan elkaar en zorgt voor een mooie afwerking. Je werkt zowel met staal, aluminium als inox.
Daarnaast krijg je de kans om andere polyvalente taken als metaalarbeider in het atelier uitoefenen.

Waar ga je werken?

  • Onze klant met vestiging te Ledegem, is gespecialiseerd in plaatwerk, metaalconstructie, laswerk met robot, plooiwerk en snijwerk, precisie draaiwerk, CNC freeswerk, snijbranden, zaagwerk, CNC plooiwerk, halfautomatisch laswerk, lasconstructies in staal, aluminium en inox, seriewerk en assemblage, onderhoudswerken en parelstralen van inox constructies.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent een echte teamspeler.
Je bent flexibel naar jobinhoud toe. Je hebt een technische opleiding genoten. Je hebt ervaring als halfautomaat of TIG lasser. Je kan planlezen.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je mag je verwachten aan een gevarieerde job binnen een hecht team waar een goede teamspirit erg belangrijk is. Je komt in aanraking met diverse soorten metaalconstructies waardoor je job steeds boeiend blijft. Hier krijg je het vertrouwen om ook andere taken als metaalarbeider uit te voeren.

Ref: 000588

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact