logistiek medewerker

Je vindt deze job in: Talent in techniek Transport/magazijn Magazijnier

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Wij zijn een firma in Kortemark actief in vrachtwagens. Voor ons magazijn zijn we op zoek naar een logistiek medewerker.

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker zorg je voor afhandeling van ontvangst en verzendingen van vrachtwagenonderdelen. Overdag sorteer, controleer en label je de goederen. Je verzorgt de administratieve verwerking en afhandeling van jouw zendingen. Naar de avond toe word je ook ingeschakeld in de dienst verzendingen. Je kan ook als vlinder ingezet worden voor de receptie/ontvangst van de goederen en als opvolger van binnenkomende goederen rechtstreeks bedoeld voor de klant.

Waar ga je werken?

Dit bedrijf biedt je de mogelijkheid je capaciteiten optimaal te ontwikkelen binnen een dynami­sche en boeiende bedrijfscultuur, met ruimte voor opleiding, autonomie en groei, omringd door professionele collega’s die het beste uit zichzelf halen.

Waarom is dit iets voor jou?

Met een interesse voor het logistieke gebeuren ben je een gedreven kandidaat met zin voor nauwkeurigheid. Je bent een echte teamplayer die zich flexibel opstelt naar plaats en tijd (de logistieke eenheid kent zijn piekmomenten, waarbij je als vlinderfunctie kan ingezet worden waar de nood het hoogst is). Je bent PC-vaardig voor de administratieve verwerking van de exportzendingen

Wat biedt jouw werkgever?

  • Vaste job 
  • Je werkt in dag uren 
  • Je kunt onmiddellijk opstarten 
  • Startloon €16
  • Maaltijdcheque en ecocheque 

Ref: 081065

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact