Logistiek medewerker dagwerk

Je vindt deze job in: Talent in techniek Transport/magazijn Magazijnier

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Dit is een job vol afwisseling in een zeer menselijk bedrijf!

Wat ga je doen?

Als hulpmagazijnier ondersteun je de magazijnier in de dagdagelijkse taken binnen het magazijn. Je doet orderpicking en bevestigt ontvangstlijsten in het computersysteem. Je maakt bestellingen klaar voor verzending (inpakken + labellen) en houdt de stock bij. Je staat naast het algemene magazijnswerk, ook in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

Waar ga je werken?

  • Deze onderneming is gespecialiseerd in metaalconstructie en montageactiviteiten nodig voor verschillende toepassingen.
  • Er heerst een open communicatiestructuur in een bedrijf dat gekend is om zijn winnaarsmentaliteit.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt enige ervaring met een heftruck. Je hebt zin voor orde en netheid. Je kan zelfstandig werken. Je werkt nauwgezet, gestructureerd en behoudt steeds een duidelijk overzicht. Je bent communicatief en probleemoplossend. Kennis van Frans en Engels is een pluspunt. Een geldig VCA-attest en ervaring met ERP-software is eveneens een pluspunt.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een positieve werksfeer. Dit bedrijf biedt jou een job met voldoende afwisseling, met ruimte voor eigen inbreng en met reële doorgroeimogelijkheden. Je beschikt over voldoende materialen in een modern machinepark.

Ref: 026658

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact