Machine learning specialist

Je vindt deze job in: Talent in ICT Analist / Consultant BI consultant / SQL consultant / AI / Big data

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Zin om mee te werken aan een super high end & high tech project?

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan een project (in samenwerking met UGent) dat aan de hand van high-throughput hyperspectrale beeldvorming in het optisch en infrarode bereik (met een bijhorende dataverwerkingspipeline), de detectie van gecontamineerd hout mogelijk maakt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van computervisie en machine learning.

Voor dit project wordt een Cartesiaanse robot met optische camera gebouwd.
Daarin zal een een state-of-the-art infrarood (NIR) hyperspectrale snapshot camera geoptimaliseerd worden; een NIR camera die complementair is aan de optische camera. 
Daarnaast zal je ook instaan voor de ontwikkeling van een machine vision/learning methodiek voor de detectie van chemische contaminanten. Om dit detectieproces te optimaliseren en vervolgens te automatiseren zullen computervisie en machine-learning technieken worden aangewend.


Het is de bedoeling dat dit onderzoek wordt uitgewerkt binnen een Baekeland mandaat (aanvraag begin september 2021). 

Je zal  hierbij aldus meeschrijven aan het dossier, gezien het hier een persoonlijk mandaat betreft.

Daarnaast is jouw nieuwe werkgever ook volop bezig met het onderzoeken en toepassen van de mogelijkheden van machine learning binnen verschillende afdelingen. Je zal dus gedurende het Baekeland mandaat, alsook erna, sterk betrokken zijn bij en meehelpen aan het uitwerken van innovatie trajecten in dit kader. 


Waar ga je werken?

Deze onderneming is producent van laminaatvloeren, samengesteld parket, gemelamineerde platen, MDF & spaanplaten en daksystemen en is een gevestigde waarde in de houtsector.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent een entrepreneur die in het bezit is van een ingenieursdiploma gericht op Machine Learning (Computerwetenschappen, data-analyse, fysica en bio-informatica, burgerlijk ingenieur, bio-ingenieur of industrieel ingenieur)
  • Aantoonbare ervaring met de volgende technieken strekt tot aanbeveling:
    •  Implementatie van deep learning systemen in Tensorflow, Jax of Pytorch;
    • Ervaring met beeldverwerkingsbibliotheken zoals OpenCV;
    • Aansturing van ingebedde systemen in een low-level programmeertaal zoals C++;


Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht bij een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is hun drijvende kracht.

In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt het bedrijf jou een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Ref: 023638

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact