Machinebediener bouw

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Wij zijn een bouwfirma die op zoek zijn naar operators in 2 ploegen, heb je een eerste ervaring opgedaan in de bouw of heb je al ervaring als operator? Solliciteer dan snel zodat we contract kunnen opnemen met jou! 
Je start bij ons aan een loon 18.18EUR, met ploegenpremie krijg je 19EUR 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de instelling van je machine volgens de productieplanning. Je controleert het productieproces en stuurt bij waar nodig. Veiligheid is onze absolute prioriteit omdat wij geven om onze medewerkers. Je staat in voor de kwaliteitscontrole. Na een interne opleiding zal je samen met de technieker eenvoudige onderhoudswerken uitvoeren aan je machine.

Waar ga je werken?

Onze klant, die in België 16 productievestigingen heeft, is gespecialiseerd in gevelstenen, binnenmuurstenen, kleiklinkers en kleidakpannen.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt een eerste productie ervaring en/of je bent technisch aangelegd. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag zelfstandig. Je zorgt mee voor een goede teamsfeer waarbij je collega’s altijd op je kunnen rekenen. Je hebt interesse om in 2 ploegen te werken (vroeg: 5u – 13u06 en laat: 13u – 21u06)

Wat biedt jouw werkgever?

Wij bieden je een boeiende job aan als operator met doorgroeimogelijkheden, je staat in voor het bedienen en instellen van de machine! Je bewaakt het productieproces en neemt de veiligheid bij ons serieus op. 
Startloon: 18.18EUR zonder ploegenpremie 

Ref: 081076

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact