Manager Technische Dienst en Engineering

Je vindt deze job in: Talent in engineering Productie Hoofd Technische Dienst

Specialisatie

Talent in engineering

Regime

Dag

Wat ga je doen?

Je leidt een team van 24 medewerkers; projectingenieurs, preventief en curatief onderhoud, technische dienst en aankoop.
Je bent het aanspreekpunt voor jouw team.
Je garandeert een optimale werkorganisatie en -planning dankzij jouw coaching, motivatie, begeleiding en steun.
Je denkt continu na over de meest optimale structuur binnen het team en je hebt ook voor ieders ontwikkelingsmogelijkheden en ambities.
Je draagt zorg voor alles wat techniek en engineering betreft; machinepark, productie- en verpakkingslijn, nutsvoorzieningen, gebouwen, infrastructuur, technisch aankoopproces, ... 
Je staat in voor de technische aankopen en wordt actief betrokken bij investeringsbeslissingen. 
Je staat garant voor een sterke budgettaire opvolging en rapportering.
Je bent frequent aanwezig op de werkvloer om dagelijks voeling te houden met alle operationele flows en om optimaal te kunnen inschatten waar mogelijke verbeterpunten liggen. 

Waar ga je werken?

Dit bedrijf is actief in onderzoek en ontwikkeling en bouwde al een sterke expertise uit binnen de markt van de voeding. 

Waarom is dit iets voor jou?

Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde competenties, laat dit je dan niet meteen afschrikken.
Bel 051 26 26 62 of mail engineering.roeselare@vindeenjob.be om gerichter af te stemmen.

Je werkt graag projectmatig en toont ruime interesse voor technieken (elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, PLC, bouwtechnisch etc.)
Je bent een laagdrempelig persoon, vlot en naturel in de omgang, iemand die makkelijk vertrouwen opbouwt en dicht bij zijn/haar mensen staat.
Je geeft blijk van diepgang en van stevig organisatietalent. Je behoudt een helicopterview en duikt in de details waar nodig.
Je streeft continu naar optimalisatie en efficiëntie, je durft initiatieven lanceren, denkt kritisch na en je bent niet bang om change-trajecten mee te dragen.
Je ben industrieel of burgerlijk ingenieur (bij voorkeur elektromechanica of werktuigkunde) of bent gelijkwaardig door ervaring.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een erg boeiende, afwisselende en uitdagende job. 
Er is continu ruimte voor verdere investeringen. 
Dankzij de vlakke organisatiestructuur en de cultuur waar mensen vertrouwen krijgen, is er alle ruimte om de zaken in handen te nemen en richting te bepalen.

Ref: 014960

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact

  • Jordy Jacobs

    Matching Talent

  • Frederick D'Hooghe

    Matching Talent

  • Maxim Deryckere

    Talent Manager