Hey! ik ben Céline, werkzaam als Commercieel Talent bij vind!

In het kort

Ik begeleid technisch talent naar een vaste job in de regio Kortrijk. Wat ik daarnaast allemaal uitspook? Dat lees je hieronder!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Celine Gossieaux

Kom hier meer te weten
over Céline

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, wat zou dat dan zijn?

Meer genieten, meer tijd nemen voor jezelf.
Af en toe tijd maken voor tapas en een glaasje cava, bijvoorbeeld. Meer vreugde, dus! Op vandaag is dat er soms te weinig. Gelukkig zijn met de kleine dingen en meer aandacht hebben voor het menselijke in plaats van het materialistische.

In welk tijdperk wil je leven en waarom?

Dan kies ik voor de jaren ‘60 in New Orleans, met die typische bars met Ray Charles aan de piano. Samen zijn en genieten van het leven. Dansen op de opzwepende muziek...
De focus lag toen meer op het samen komen. Geen PC’s, telefoons, hebbedingetjes... Dingen die nu voor ons vanzelfsprekend zijn en die we niet altijd voldoende waarderen. Die zorgeloosheid spreekt me wel aan.

Welke superpower wil je bezitten wanneer je een superheld zou zijn?

Dat na een vingerknip de goede fee meteen verschijnt. En hup, toverstaf, huis proper, kinderen in bed zonder veel gedoe. Gebeurt er iets op het werk? Poef en opgelost! Of misschien wil ik wel zelf de goede fee zijn... Een bombastisch kleed, grote rok en hoepel erin. Met minivleugeltjes en handengebaren erbij. Een beetje zoals die fee van assepoester!

Mocht je een dessert zijn, wat ben je dan?

Een brésilienne taart! Hard en krokant vanbuiten en zacht en lief vanbinnen. Ik kan soms hard overkomen, maar ben eigenlijk vaak zeer emotioneel. Dat emotionele is nog meer uitgesproken sinds de geboorte van mijn kindjes. Van kleine, lieve dingen kan ik snel gepakt zijn. Als ik mijn dochter zie dansen op een schoolfeest, heb ik het meteen zitten.

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, wat zou dat dan zijn?
Wat stel jij je voor bij de hemel op aarde?

Wat stel jij je voor bij de hemel op aarde?

Quality time met het gezin! Tijdens mijn zwangerschapsverlof hebben we echt genoten van de tijd met ons vieren. Thuis genieten met een rosé en iets lekkers om te eten. Ik kijk ook enorm uit naar mijn verlof om terug in onze cocon te zijn.

Wat is jouw hoogste gastronomische genot en wat drink je daarbij?

Voor mij is dat cava met een tapasplankje. Een aperitief, maar dan echt als maaltijd. We doen dat ook geregeld, vanalles klaar maken en dan op het gemak een hele avond tafelen.

Waar erger je je aan?

Aan mensen die zich te snel aangesproken voelen en dat ze dan meteen denken dat het over hen gaat. Zelf ben ik nogal een flapuit en komt iets soms anders over dan hoe ik het oorspronkelijk bedoelde. Nu probeer ik vaker op te letten wat ik zeg, omdat het anders verkeerd geïnterpreteerd kan worden.

Waar ergeren anderen zich wel eens aan bij jou?

Aan mijn nieuwsgierigheid. Ik ben graag van alles op de hoogte, weet graag overal het fijne van. En dat kan bij sommige mensen overkomen als bemoeien. Nochtans is mijn nieuwsgierigheid een grote troef in mijn job bij vind!

Welke kunst krijgt je stil?

Het is eerder de natuur die mij stil kan krijgen. In Kenia op safari, naar de fjorden in Noorwegen... Dat zijn dingen die me rustig kunnen krijgen. Ik zoek dat ook op vakantie. Ik ga niet naar all-in vakanties en je zal me niet snel terugvinden aan het strand of aan het zwembad. Ik bezoek liever een oud dorp met de kindjes, want architectuur kan me ook wel bekoren.

Wie is je favoriete one night stand?

Leonardo DiCaprio! Door zijn ogen en zijn mysterieuze, mooie blik. ‘De Leo’ weet me wel te bekoren met de rollen die hij vertolkt.

Welk exotisch dier zou je in huis halen?

Geen eigenlijk. Ik zie graag dieren, maar heb ze liever niet in mijn huis door het werk dat erbij komt kijken. Ik ben niet echt aan dieren in mijn dichte omgeving. Vroeger als kind wou ik honden hebben, maar nu niet meer. In mijn vorige job deed ik vaak huisbezoeken waar ook dieren aanwezig waren. Soms had ik meer werk met de dieren dan met de kindjes!

Wat is voor jou de beste uitvinding die er bestaat?

Mijn keuken! Niet alleen om zeer efficiënt te kunnen koken, ook als plaats om te genieten. Het koken op zich is leuk, maar ook de interactie die er ontstaat. Leuke gesprekken ontstaan bij ons vaak in de keuken.

Wat vind je het leukste aan je job?

De collega's! Ik kom elke dag met plezier werken. Ook tussen de kantoren onderling is er een heel goede samenwerking. Ik vind het superleuk als ik iemand interview en onmiddelijk het juiste bedrijf voor de kandidaat in m'n hoofd heb. Het geeft mij ook voldoening om een bedrijf te kunnen helpen en een goede band te creëren.

Wat moeten we absoluut weten over jou?

Ik ben zeer eerlijk, soms misschien té eerlijk. Dat speelt ook wel eens in mijn nadeel. Je krijgt wie ik ben, iemand met het hart op de tong.

Wie is je favoriete one night stand?

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95