Hey! ik ben Elise, werkzaam als Matching Talent bij vind!

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Elise Depoorter

Kom hier meer te weten over Elise

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, welke zou dat dan zijn?

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, welke zou dat dan zijn?

Verdraagzaam zijn. Ik kan er niet zo goed tegen dat mensen van een mug een olifant maken. We moeten wat vaker relativeren.

En vriendelijk zijn. Vriendelijk zijn kost geen geld. Ik hecht daar veel belang aan. Zelf ben ik iemand die van nature zeer sociaal is. Als er iemand mij opbelt, ben ik altijd zeer enthousiast.

In welk tijdperk wil je leven en waarom?

In een tijdperk zonder corona? Ik ben wel blij met hoe we vandaag leven. Alleen jammer dat niet iedereen dat in dezelfde omstandigheden kan doen. Een wereld zonder miserie, dat zou ik wensen. Mensen die het moeilijk hebben, ik vind dat zeer jammer.

Was je een superheld, welke superpower zou je dan willen hebben?

Kunnen toveren! Dan zou ik alle ziektes uit de wereld toveren. Ik vind het verschrikkelijk dat mensen, ook jongeren, ziek worden. Ik ben altijd bang dat iemand in mijn dichte omgeving ernstig ziek zou worden.

Was je een dessert, wat ben je dan?

Een moelleux, mijn favoriete dessert, dat ik trouwens bijna ieder weekend eet. Hard aan de buitenkant en zacht vanbinnen. Ik kan soms harder overkomen dan ik eigenlijk ben. Eigenlijk ben ik zeer vergevingsgezind en niet rancuneus. Ofwel een aardbeientaart, gewoon omdat ik dat graag eet... :-)

Wat stel jij je voor bij de hemel op aarde?

Vakantie op Ibiza: mooi weer, cocktail in de hand, op het strand, en een boottocht. Ik ben er al een paar keer geweest en beleef er altijd de tijd van mijn leven.
Ik ga ook graag naar Zwitserland. Verrassend hoe mooi het daar is. Supermooie bergwandelingen, mensen zijn er sympathiek, er is veel te doen … Of een wereld zonder oorlog, dat zou ook echt fijn zijn.

Wat is jouw hoogste gastronomische genot en wat drink je daarbij?

Ik ga erg graag op restaurant, met mijn man of onder vrienden. Het liefst eet ik gastronomisch met een glaasje rode wijn. Niet te veel, want ik kan daar niet zo goed tegen. Eén glaasje is genoeg. Ik hou ook van de manier waarop het gepresenteerd is, dat je het gewoon niet kan laten liggen.

Waar heb je een hekel aan?

Liegen. Iedereen kan eens missen. Maar ik kan er niet tegen dat je je fout niet kan toegeven. Wees gewoon eerlijk. Zelf heb ik er geen probleem mee om toe te geven dat ik fout zat. Het heeft geen zin om er te blijven over doordrammen.

Waaraan ergeren anderen zich wel eens bij jou?

Ik ben iemand die zeer sociaal is en kan daardoor soms wel druk overkomen. Daarnaast kom ik wel eens te laat. Als we met vrienden hebben afgesproken, geeft mijn man me soms een vroeger uur door. Dan zijn we zeker op tijd. Op het werk is dat totaal niet zo, daar ben ik zeer stipt. Ik ben een grote perfectionist en wil het goed doen op het werk. Privé is het allemaal wat losser.

Wat stel jij je voor bij de hemel op aarde?
Welke kunst krijgt je stil?

Welke kunst krijgt je stil?

Ik ben totaal niet bezig met kunst. Wel luister ik graag naar muziek, hedendaags of de 90,s, bijvoorbeeld 2fabiola voor eventjes. Wel heb ik totaal niet zo’n kledingstijl, ik ben ook nog nooit naar zo’n party geweest. Misschien moet ik dat eens doen, maar dan niet in zo’n look.

Welk exotisch dier zou je in huis halen?

In eerste instantie zou ik liever geen exotisch dier in huis halen. Maar ik zie wel graag dieren, zo hebben we thuis een hondje. Er kruipt daar wel veel tijd in en ik wil daar dan ook wel veel tijd in steken. Mocht ik echt moeten kiezen, een koalaatje misschien, omdat dat gewoon schattig en schoon is.

Wat is volgens jou de beste uitvinding die er bestaat?

Er zijn zoveel dingen… Kleren, want die heb je gewoon nodig. Een auto, om je altijd te kunnen verplaatsen zonder afhankelijk te zijn van iemand. Handtassen, want ik zie dat gewoon graag en ik heb ook echt vaak veel bij me (gsm, zonnebril, kam …). En schoenen! Ik vind het fantastisch om hakken te dragen.

Wat vind je het leukste aan de job?

Ik kom elke dag met superveel plezier werken. De job is erg afwisselend. Er zijn zoveel verschillende talenten en vacatures waarmee je aan de slag kunt. Moeilijke vacatures ingevuld krijgen, dat is voor mij een echte uitdaging. En dan de voldoening als je iemand aan een job kunt helpen. Het gebeurt dat mensen na jaren nog steeds werken bij het bedrijf waar ik hen heb voorgesteld en ze zijn oprecht dankbaar.

Wat vind je het leukste aan vind!?

De collega’s op kantoor. Ook met de collega’s van andere kantoren is er een goede samenwerking. Ik “jeune” me echt in de organisatie en sta achter veel zaken waar vind! voor staat.

Wat moeten we absoluut weten over jou? 

Ik ben iemand die zeer zorgzaam is. Ik oog zeer zelfstandig, toch koester ik enorm nauwe relaties (zoals met mijn man en mijn dichtste vriendinnen). Als ik mensen bij mij thuis uitnodig, dan wil ik dat alles tot in de puntjes in orde is voor hen. Of op het werk, als ik bijv. een dagje verlof heb, dan probeer ik zoveel mogelijk zaken af te handelen om de collega’s niet tot last te zijn. Ik ben ook iemand die voor de vooruit is en ik heb graag de controle (zo doe ik bijv. al mijn huishouden zelf).

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95