Hey! ik ben Enzo, werkzaam als Matching Talent bij vind!

In het kort

Ik begeleid hogere technische talenten en ingenieurs in de regio Oost-Vlaanderen naar de job die helemaal klopt.

Heb je vragen?

Neem contact op via:

Bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00

Enzo Du Pré

Kom hier meer te weten
over Enzo

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, welke zou dat dan zijn?

Als jij een regel mocht verzinnen die iedereen moet volgen, welke zou dat dan zijn?

Awel, dat is meteen een goeie vraag. Dat de spullen op mijn bureau niet worden aangeraakt: niet om te poetsen en ook niet voor iets anders. Alles heeft een bewuste plaats. Op mijn bureau op het werk en thuis (fluostiften, bakjes …), het aanrecht van de keuken… Ja, ik ben een halve autist.

In welk tijdperk wil je leven en waarom?

Euh…, misschien de flower power generatie? Alhoewel we misschien ook wel een mini flower power periode zullen doorgaan na de lockdown. Dan kan ik volop mijn schade inhalen van cafés en festivals. Die zullen komende zomer gouden zaken doen, denk ik.

Was je een superheld, welke superpower zou je dan willen hebben?

Da’s een goeie. Het “Ik wens dat ik 1000 wensen heb antwoord” zal ik zeker niet geven.
Een wereld waarin iedereen een goede mindset heeft, is misschien een utopie. Dan toch even een wonderbaarlijke kracht om de zuurtegraad bij mensen te kunnen aanpassen. Als je de reacties leest op bepaalde sociale media… Of iets kleins kunnen veranderen om zo van de extreem gelukkige en de extreem welvarende mensen wat te kunnen overdragen aan de mensen die het minder goed hebben.

Was je een dessert, wat ben je dan?

Ik ben niet echt aan desserts, ik ben eerder een man van het vettige voorgerecht. Dus dan ga ik toch voor een voorgerecht, een goeie portie nacho’s met alle lagen. Met mijn vettige humor, gelaagdheid als in soms nog verrassend, en een snack die de meesten wel kunnen appreciëren.

Wat stel jij je voor bij de hemel op aarde?

Terug naar mijn hike avonturen in Nieuw Zeeland. De lange wandelingen, in alle rust, afgewisseld met drukkere momenten zoals een bescheiden festival (een paar 1000 mensen), mooi weer, open air, feestmuziek (elektronisch)…

Wat is jouw hoogste gastronomische genot en wat drink je daarbij?

Spaghetti bolognaise op moeders wijze of een bestelling bij de frituur. Niet echt fine dining dus. Met het geld dat je aan fine dining geeft, kan je geregeld een citytrip doen. Dan liever een citytrip. Mijn aantal restaurantbezoeken is vertienvoudigd sinds ik bij vind! werk en nu met mijn partner ga ik ook meer op restaurant. Maar nog altijd niet overdreven.

Waar heb je een hekel aan?

Te gelekt, in die zin dat het er vingerdik op ligt. Bijvoorbeeld: een oude klassieke sales truc, namelijk een band opbouwen door de voornaam te gebruiken (mensen die tot 15 keer mijn voornaam gebruiken). Manipulatief, dat haat ik. Ik besef dat dat bij sommigen wel werkt, dus ligt wellicht voor een stuk aan mij.

Waaraan ergeren anderen zich wel eens bij jou?

Ja, ik kan toch wel enkele dingen bedenken: mijn uitgesproken mening bijvoorbeeld. Ik heb ook vaak het gevoel dat ik beschuldigd word van iets terwijl dat helemaal niet het geval is. Misschien toch wat koppig. En ook wel wat een spellingsfreak. Dju, toch veel zaken precies J .

Welke kunst krijgt je stil?

Muziek! Zeker en vast. En dat gaat vrij breed. Enkel geen dubstep, dat is het meest afgrijselijke genre dat ze ooit hebben uitgebracht. Als achtergrondmuziek kies ik voor filmmuziek, classic rock of hedendaagse rock. Doorheen de dag hou ik van rustige deephouse. En bij het uitgaan: duistere techno (weinig tralala, leuke ritmische lijnen en pure beat, beetje de alternatieve elektronische scène).

Wat is jouw hoogste gastronomische genot en wat drink je daarbij?
Welk exotisch dier zou je in huis halen?

Welk exotisch dier zou je in huis halen?

Een hondje is nu wel meer dan voldoende, maar exotisch: een tijger of een aapje. Misschien toch een aapje, omwille van de grootte. Geen baviaan of gorilla, maar eentje dat op je schouders kan zitten (zoals Marcel uit Friends). Eentje waarmee ik samen een complot voor mijn medemensen kan uitwerken.

Wat is volgens jou de beste uitvinding die er bestaat?

De smartphone zouden ze mogen weg doen, ook al gebruik ik dat veel. Of misschien toch de Nokia 3310, die is wel ok. Dan zit je ook niet te lang op je gsm. Je kan ermee smijten en toch gaat het niet kapot.

Wat vind je het leukste aan vind!?

Het commerciële aan de job vind ik erg leuk. We werken wel in een harde commerciële sector, maar ik haal er echt mijn voldoening uit om mensen te helpen en hen te begeleiden in hun verdere carrière. Binnen de sector zijn we echt een van de betere bedrijven op dat vlak. Wat vind! ook siert, is dat we organisch groeien.

Wat vind je het leukste aan je job?

Jobinhoudelijk: het gevarieerde takenpakket, met verschillende rollen die je kunt opnemen. Naar ons kantoor: dat we een heel goed en stabiel team zijn en dat we binnen ons team een grote eensgezindheid hebben. En dat we steeds een positieve mindset hebben.

Wat moeten we absoluut weten over jou?

Euh…, tja… Dat vind ik opnieuw een moeilijke vraag. Eigenlijk ben ik een vrij open boek, de meesten binnen vind! kennen me ook al goed. Ik heb misschien wel een paar dingen: dat er eigenlijk geen enkele week voorbijgaat zonder dat ik eens goed ga sporten, om daarna goed uit te zetten en door te zakken. Op een of andere manier heb ik het gevoel dat ik anders geen goede week heb gehad. Ik heb een knaldrang: stevig lopen, stevig fietsen en daarna stevig pintelieren.

Sluiten

Solliciteer


Solliciteren op mijn bewaarde jobs

Wij helpen je verder

  • Jelle Deketele

    Matching Talent

  • Steve Goethals

    Matching Talent

Stel een vraag We zijn online! Bel ons 050 23 09 95