Monteur koelinstallaties-grootkeuken

Je vindt deze job in: Talent in techniek

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Wanted: koele kikkers met een goede basis van elektriciteit. We willen jullie veroordelen tot levenslang: een coole job die jullie voor de rest van jullie leven zullen willen doen! Wil jij het hoofd koel houden voor onze klanten? Lees dan zeker verder!

Wat ga je doen?

Nadat de projectopvolger alle plannen getekend heeft, de nodige bestellingen plaatste en de leveringen van de nodige stukken controleerde, is het aan jou en je collega-monteurs om de installatie ervan bij de klant te verzorgen. Concreet ben je verantwoordelijk voor:

  • het plaatsen van installaties bij onze klanten samen met je collega-monteurs; dit kan gaan van modulaire cellen, grootkeuken- en koelinstallaties tot zelfs totaalprojecten
  • het aanmaken van de installatie in Plenion na de montage en het kort noteren van je uitgevoerde acties op het digitale werkorder, zodat je collega’s ook de nodige info hebben
  • de klant de nodige uitleg geven over de werking van het toestel

Waar ga je werken?

Zoek niet verder naar de specialist in grootkeukenapparatuur en koelinstallaties in regio Diksmuide, want je hebt het gevonden: wij! Kooklijnen, barinstallaties, koffiemachines, koel- en diepvriescellen, koelwagens... You name it, Wij doen het allemaal, en voornamelijk: wij doen het allemaal PERFECT. Onze ruime expertise laat ons toe onze klanten van A tot Z te begeleiden: ontwerpen, produceren en plaatsen. Hierdoor krijgen onze klanten echt waar voor hun geld, wat dan ook onze troef is.

Waarom is dit iets voor jou?

Elektriciteit en planlezen hebben maar weinig geheimen voor jou. Liefst heb je ook al wat ervaring in koelinstallaties en grootkeukenapparatuur.

Liefst ben je een beetje een manusje van alles: de werkzaamheden zijn zeer divers en kunnen ook te maken hebben met water en gas.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staan centraal bij jou, maar tegelijkertijd ben je ook een team player.

Een klantvriendelijke instelling is bij jou nooit ver te zoeken.

En last but not least: je hebt een geldig rijbewijs B.

Wat biedt jouw werkgever?

Allereerst een mooi salarispakket met standaard je brutoloon, een iPad, smartphone, maaltijdchèques van €8/dag, ecochèques ter waarde van €250 en je eigen camionette waarmee je van thuis uit kan vertrekken.

32 dagen verlof die je vrij mag kiezen.

Een zeer toffe en afwisselende job die nooit verveelt en bijna iedere dag anders is.

Alle nodige opleidingen én het beste werkmateriaal voor de uitvoering van je job.

De kans om mee te werken aan afwisselende en uitdagende projecten.

En natuurlijk: een heel tof team in een groeiende familiale KMO waar je nooit slechts een nummer bent!

Ref: 078002

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact