Monteur met mechanische (en)-of elektrische kennis: atelier & op verplaatsing

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Monteur

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

Dag

Wat ga je doen?

Je bouwt de productielijnen mee op binnen het bedrijf. Eenmaal alles is getest en goedgekeurd, wordt alles losgekoppeld en klaargemaakt om ter plaatse bij de klant op te bouwen. Daarbij zijn er projecten over gans België. Wanneer alles ter plaats is opgebouwd, wordt de installatie op punt gezet en volledig afgesteld. Er wordt ook service voorzien van de bestaande installaties.

Waar ga je werken?

Onze klant ontwerpt en produceert automatiseringslijnen voor verscheidene industrieën. Een jong en gedreven team verwelkomt je graag om mee te draaien in hun succesverhaal. Een interessante verloning is hier een evidentie. In deze corona tijden blijven zij, mits extra veiligheidsmaatregelen, verder produceren.

Waarom is dit iets voor jou?

Je steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent flexibel ingesteld. Je werkt graag in een KMO-omgeving. Je hebt relevante ervaring in mechanica of elektromechanica. Je hebt een diploma Elektromechanica, Elektriciteit of Mechanica.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een familiale werkomgeving waar jij een belangrijke rol vervult. Je werkt zelfstandig, maar ook in team. In ruil voor jouw inzet kan je rekenen op mooie voorwaarden. Een mooie combinatie tussen werken in het atelier en op verplaatsing bij de klant.

Ref: 000414

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact