Monteur/TIG-lasser

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Lasser

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Staden

Regime

Dag

Wat ga je doen?

  • Je punt constructies en volledige machines samen en verzorgt het oplaswerk ervan met de TIG. Daarnaast assembleer je het geheel en laat je de machine proefdraaien zodat een afgewerkt product kan afgeleverd worden. Onze monteurs staan in voor het monteren en onderhouden van machines bij de klant, voornamelijk in België.

Waar ga je werken?

  • Onze klant staat in voor zowel het ontwerp, de constructie van nieuwe machines, complete installaties, alsook het herstellen en onderhouden ervan.
  • Doelgroepen zijn vooral de voedingssector: groenten, vis, vlees, deegwaren, chips, aardappelen, chocolade, enz.
  • Er heerst een aangename, familiale werksfeer, waar iedereen klaarstaat voor elkaar en waar je de nodige vrijheid krijgt om er je ten volle te ontplooiien.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een gedegen technisch inzicht en kan een ontwerptekening of plan lezen. Je werkt nauwkeurig en efficiënt. Je bent een sterk gemotiveerde medewerker die samen met jouw collega’s instaat voor de constructie van diverse machines en installaties. Ervaring als lasser, machinebouwer, constructeur, … is zeker een pluspunt.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je mag rekenen op een team gemotiveerde collega’s die je goed zullen opvangen en begeleiden. Een goede werksfeer, kansen naar opleiding toe en doorgroeimogelijkheden.

Ref: 005105

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact