Senior .NET Software Developer

Je vindt deze job in: Talent in ICT Software Ontwikkeling

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Gent

Regime

Dag

Wil je je innovatie, drive en expertise ten volle benutten en ons helpen bij het creëren en leveren van essentiële softwareoplossingen voor de gezondheidszorg die medische professionals en biomedische wetenschappers ondersteunen bij het diagnosticeren van miljoenen patiënten? We hebben precies de juiste baan voor jou.

Wat ga je doen?

Je bent een ervaren .NET Software Ontwikkelaar om ons team te versterken en te werken aan de continue ontwikkeling van onze anatomie-oplossingen. Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verbetering van ons laboratorium informatiebeheersysteem (LIMS) voor pathologische anatomie, LIS DaVinci, en bijbehorende softwareproducten. Dit omvat conceptueel denken en het bepalen van architectuuroplossingen, evenals communicatie met technologiepartners om software-integratie te bespreken. Je hebt een positieve en open houding, bent een proactieve teamspeler en hebt uitstekende communicatievaardigheden.

Waar ga je werken?

Wij creëren en leveren essentiële softwareoplossingen voor de medische sector die helpen en ondersteunen bij het diagnostiseren van miljoenen patiënten.

Waarom is dit iets voor jou?

De ideale kandidaat heeft ervaring in softwareontwikkeling met .NET en de Microsoft-technologiestapel, kennis van Visual Studio en GIT, en een grondig begrip van C#/VB.NET en .NET Framework/.NET Core. Daarnaast zijn kennis van Infragistics/DevExpress/TxTextControl/MS Power Platform en ervaring in Azure/Azure DevOps en Cloud Development assets. Als je ervaring hebt in applicatie-integratie, objectgeoriënteerd softwareontwerp en het evalueren van klant- en productmanagerbehoeften, moedigen we je aan om te solliciteren. Een hogere opleiding in computerwetenschappen en uitstekende Engelse vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, zijn ook vereist.

Wat biedt jouw werkgever?

Als Software Ontwikkelaar .NET ben je een essentieel onderdeel van ons team dat verantwoordelijk is voor de continue ontwikkeling van onze anatomie-oplossingen, met een uitdagende en belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van een kernpakket binnen de anatomische pathologie. Naast het werken met topexperts in het veld en het hebben van een geweldige carrièrekans, kun je de volgende voordelen verwachten:

Een competitief salaris van €3800 tot €5500 per maand, afhankelijk van je ervaring en kwalificaties. Een bedrijfsauto om je van en naar het werk te brengen. Een medisch zorgplan om je gezondheid en welzijn te waarborgen. Een groeps pensioenplan om je financiële toekomst veilig te stellen. Maaltijdcheques om je de hele dag energie te geven.

Sluit je aan bij ons, breng je innovatie, drive en expertise ten volle tot uiting en help ons bij het creëren en leveren van vitale softwareoplossingen voor de gezondheidszorg die medische professionals en biomedische wetenschappers ondersteunen bij het diagnosticeren van miljoenen patiënten.

Ref: 083100

Solliciteer hier

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact