.NET software engineer

Je vindt deze job in: Talent in ICT Software Ontwikkeling

Specialisatie

Talent in ICT

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Tielt

Regime

Dag

Welkom in onze wereld vol innovatie en grensverleggende ideeën! Als .NET software engineer ga je in overleg met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en te zorgen voor topoplossingen.

Wat ga je doen?

Als .NET software engineer ga je helemaal los in het ontwikkelen van op maat gemaakte software en applicaties. Elk project krijgt jouw actieve input, en met een focus op Microsoft technologieën maak jij bedrijven productiever en efficiënter. Pluspunt: jouw job is super afwisselend, want je werkt grotendeels ter plaatse bij de klant.

Waar ga je werken?

Kies je voor ons, dan kies je voor een moderne aanpak! Wij hebben de kennis en skills om jullie huidige uitdagingen om te toveren tot moderne oplossingen. We blijven continu op de hoogte van de nieuwste technologieën en kunnen zo op maat gemaakte oplossingen aanbieden.

Waarom is dit iets voor jou?

Jij hebt een master informatica op zak (of gelijkwaardige ervaring) en bent helemaal in je element wanneer je nieuwe technologieën ontdekt én meteen in de praktijk brengt. Onbekende code? Dat kent snel geen geheimen meer voor jou. Communiceren is jouw tweede natuur, zowel met klanten als collega's. Je bouwt met plezier langetermijnrelaties op en weet complexe materie eenvoudig over te brengen. Gedreven, ambitieus en boordevol enthousiasme? Yes, dat ben jij!

Wat biedt jouw werkgever?

Bij ons maak je deel uit van een team vol energie en dynamiek. Projectteams hebben verschillende rollen en invullingen, zodat jij jezelf op domeinen die je aanspreken kunt bijscholen. Jouw inzet en ervaring dragen bij aan ons gezamenlijke succesverhaal. En niet te vergeten: je krijgt een auto, tankkaart, gsm, internet en maaltijdcheques. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de te gekke activiteiten die we samen ondernemen. Kortom, knallen doe je bij ons!

Ref: 084205

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact