Onderhoudselektricien met noties mechanica - 2 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Elektriciteit Onderhoudselektricien

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Je bent samen met een team van een tiental mecaniciens en elektriciens verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark.

Wat ga je doen?

  • Je bent samen met een team van een tiental mecaniciens en elektriciens verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Je voert preventief en curatief elektrisch onderhoud uit. - Je spoort problemen aan machines en installaties op en zoekt een oplossing. - Je denkt continu mee over hoe het productie- en onderhoudsproces kan verbeterd worden.

Waar ga je werken?

  • Dit familiebedrijf is actief in de landbouwsector. Op vandaag werken ze er met een 75 tal medewerkers en door hun constante en gezonde groei zijn ze op zoek naar extra en gemotiveerde medewerkers om hun bedrijf mee te helpen uitbreiden. In deze corona tijden blijven zij, mits extra veiligheidsmaatregelen, verder produceren.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Een gezonde dosis wil en inzet onderscheidt je van de rest. Je bent flexibel naar werkregime toe. Heb je ervaring? Dan heb je natuurlijk een fameuze streep voor. Ook als jouw diploma A2 elektriciteit nog vers is, kan je erg waardevol zijn.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je komt terecht in een familiale en dynamische werkomgeving. Jouw collega's met jarenlange ervaring investeren in jouw toekomst en zullen je intern opleiden en begeleiden tot een volwaardige medewerker binnen het team. Flexibiliteit werkt hier in twee richtingen. Je kan rekenen op een goed persoonlijk contact. Hier kent men elkaar. Je krijgt er de kans om aan de slag te gaan in een tweeploegensysteem.

Ref: 000488

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact