Onderhoudsmecanicien met kennis lassen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Metaal/mechanica Lasser

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Izegem

Regime

Dag

Wat ga je doen?

  • Als onderhoudsmecanicien werk je zowel in het atelier als op verplaatsing.
In het atelier ga je voornamelijk helpen met het las -en montagewerk. Op verplaatsing sta je in voor de opbouw van de machines bij de klant, de indienststelling van de machines en achteraf verzorg je ook de na-sevice op gebied van mechanisch onderhoud. Het betreft voornamelijk allerlei geautomatiseerde machines zoals bijvoorbeeld transportbanden.

Waar ga je werken?

  • Machinebouw op maat is dé core business van onze klant. Van eenvoudige rolbanen tot complexe automatisatie, zij bedenken de perfecte oplossing. Onze klant levert maatwerk en prototypes, maar ook seriewerk is voor hen geen probleem.
Onze klant beschikt over de modernste materialen en machines om dit alles te realiseren. Daarnaast importeren ze ook houtbewerkingsmachines en streven ze een uitstekende service na verkoop bij hun klanten.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent collegiaal en een echte teamspeler.
Je bent flexibel naar verplaatsing toe. Je kan vlot halfautomaatlassen. Je hebt minimum 3 jaar stabiele ervaring als onderhoudsmecanicien.

Wat biedt jouw werkgever?

  • Je komt terecht in een uiterst gevarieerde job.
Je kan beroep doen op collega's met jarenlange ervaring in een aangename en innoverende werkomgeving. Je krijgt de kans om mee te groeien met het bedrijf.

Ref: 000432

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact