Onderhoudstechnieker machines in de bouw - 2 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Mechaniek zit je in de vingers en je hebt een gezonde interesse voor de bouwsector. Je draagt op die manier je steentje bij in de productie voor de basis van mooie bouwprojecten in de regio.

Wat ga je doen?

Je staat in voor het dagelijks onderhoud van de machines die bouwmaterialen voor bewapening produceren. Jouw taak is dat dit productieproces vlot kan verlopen door goed werkende machines.

Waar ga je werken?

Worden wij jouw toekomstige werkgever? Gespecialiseerd in een totaalservice op het gebied van de bouw, willen wij het onderscheid maken door ons te profileren als een bedrijf waar men lokaal kan geholpen worden, een breed assortiment kan terugvinden en advies op maat krijgt.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt bij voorkeur ervaring als onderhoudstechnieker of bezit een diploma in elektromechanica. Je hebt veel goesting om erin te vliegen en werkt graag met veel orde en op een veilige manier. Je staat open om in 2 ploegen te werken.

Wat biedt jouw werkgever?

We bieden jouw een job op lange termijn in een stabiel bouwbedrijf aan. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en jou als topwerkkracht te bewijzen. Je wordt hier ook royaal voor beloond met onder andere 12 ADV dagen per jaar en kortingen in onze bouwshops.

Ref: 080996

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact