Onderhoudstechnieker mechanica

Je vindt deze job in: Talent in techniek

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Plaats

Brugge

Regime

2 Ploegen

Oproep aan alle kraks in mechanica: you are wanted! Voor ons bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker voor ons machinepark. Heeft een productiemachine geen geheimen voor jou? Lees dan verder en kom ons team versterken!

Wat ga je doen?

Je voert preventieve controles en preventief onderhoud uit van onze mechanische, hydraulische en persluchtuitrustingen van CNC-gestuurde werktuigmachines. In het geval van een defect herstel je deze zelfstandig. Je staat ook in voor het goed functioneren van de machines na onderhoud of herstelling.

Je leest en interpreteert vlot mechanische tekeningen en bematingsschetsen. Je trekt ook de juiste conclusies over de conditie van gebruikte onderdelen, rekening houdend met de correcte toleranties.

Je herconditioneert en verbetert uitrustingen van werktuigmachines (nauwkeurigheid van de glijbanen, snelheden, aansluitingen, enz…).

Je reviseert machines volgens de vooropgestelde normen met alle daarbij horende metingen.

Indien nodig, vervaardig je zelf eenvoudige wisselstukken of pas je onderdelen aan.

Je voert aanpassingen uit aan het mechanische gedeelte van de machines.

Je helpt en volgt servicetechniekers van constructeurs van machines bij herstellings- of onderhoudswerkzaamheden op.

Je staat in voor het verplaatsen en installeren van (nieuwe) machines. Op basis van een projectplanning voer je samen met je collega’s de werken uit. Na plaatsing controleer je de geometrie van de machine en zet deze juist indien nodig.

Waar ga je werken?

Niet weg te slaan op de internationale markt. Meer dan 500 werknemers. Een state-of-the-art ontwikkelings- en productiecentrum. Al sinds onze oprichting in 1969 zijn wij een topper in de regio, en tegenwoordig is die positie enkel nog maar versterkt. Onze onderdelen kun je in bijna ieder zwaar voertuig ter wereld vinden. Ons succes is te wijden aan onze technologie en innovatie, maar natuurlijk ook aan onze werknemers. Hopelijk mogen wij jou dadelijk als één van hen verwelkomen.

Waarom is dit iets voor jou?

Diploma A2 mechanica of vergelijkbaar door ervaring.

Je hebt ervaring met preventief en curatief onderhoud aan werktuigmachines in een productiebedrijf. Ervaring met het onderhoud aan CNC gestuurde werktuigmachines in de metaalsector (draaibanken, machining centers, freesmachines, …) is een sterke troef.

Je hebt praktische ervaring met het gebruik van conventionele draaibanken / freesmachines.

Sterke kennis van de Nederlandse taal.

Wat biedt jouw werkgever?

Vast contract onbepaalde duur bij een stabiel bedrijf.

Functie in een tweeploegenstelsel (vroege ploeg 5u25-13u30 en late ploeg 13u25-21u30).

Een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering).

Een goede work-life balance gekoppeld aan een interessante verlofregeling (38 verlofdagen per jaar).

Opleidingsmogelijkheden (sporadisch in het buitenland).

Ref: 080740

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact