Operator 2 ploegen

Je vindt deze job in: Talent in techniek Productie/ industrie Operator met technische kennis

Specialisatie

Talent in techniek

Tewerkstelling

Voltijds

Regime

2 Ploegen

Wil jij opgeleid worden tot een technisch operator? 

Wat ga je doen?

Volgende taken bieden wij jou aan in onze job van operator in 2-ploegen (vroeg/laat) : Je staat in voor het instellen, controleren én bedienen van een computergestuurde productiemachine adhv het computerscherm (wordt aangeleerd!) Je doet het beheer in de controlekamer. Verder hou je de productie nauwlettend in het oog en draag je mee aan de productie van een kwaliteitsvol eindproduct. Van tijd tot tijd reinig je ook de machine en de productieplaats met een hogedrukmachine. Je rijdt met de heftruck en neemt stalen op verschillende plaatsen in de productieruimte.

Waar ga je werken?

Deze sterk groeiende firma, gelegen in regio Kortemark, is een toeleverancier van additieven voor de veevoedingsindustrie.

Waarom is dit iets voor jou?

Je hebt ervaring als machinebediener of hebt de interesse deze job aan te leren. Het werken in een productieruimte is jou niet vreemd. Je hebt goed algemeen inzicht.
Heb je twijfels of weet je niet zeker of dit wel iets is voor jou? Bel gerust even op op 050 23 09 90, SMS of WhatsApp op 0498 87 62 21 of mail naar techniek.torhout@vindeenjob.be
We kijken dan samen om jou voor te stellen en jou te begeleiden naar een vaste job

Wat biedt jouw werkgever?

  • Vaste job 
  • Startloon €15.50
  • Ploegenpremie 
  • Onmiddellijke opstart 
  • 2 ploegen

Ref: 081154

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact