Operator met variatie (Heftruck)

Mis je de variatie in jouw huidige job? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Tot snel! 051 27 55 75 

Wat ga je doen?

Als heftruckbestuurder zal je mee instaan voor het afzakken van onze eindproducten in zakgoed en bigbags. Aan de hand van een planning weet je welk product moet afzakken, welk gewicht je moet afzakken, welk gewicht je moet instellen en welke etikettering er op de labels moet staan. Na het afzakken controleer je de etiketten, de paletten, zakken of bigbags op beschadiging en zal je de paletten inscannen naar de juiste locaties. Om afwezigheden op te vangen, zal je ook ingeschakeld worden als scheepslosser. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de grondstofinname via boten. In de verschillende functies ben je verantwoordelijk voor een propere en nette werkomgeving.

Waar ga je werken?

Onze klant is een familiale onderneming, gevestigd in Roeselare. 
Ze zijn actief in de primaire transformatie van granen en peulvruchten tot basisgrondstoffen bestemd voor de agro- en voedingsindustrie

Waarom is dit iets voor jou?

Je houdt van een job met grote variatie. Werken met volautomatische systemen schrikken je niet af. Ook de fysische taken neem je er graag bij. Je hebt een heftruckattest en bent bereid om in 2-ploegen te werken.

Wat biedt jouw werkgever?

Je komt terecht in een dynamisch team. Interne opleiding wordt voorzien.We voorzien een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 13e maand, hospitalisatie- en een groepsverzekering. Er is ruimte voor eigen initiatief. 

Ref: 080949

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Ons TalentTeam komt graag met je in contact